9,2
1.834 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Toonen

9,2

1.834 beoordelingen - Powered by TNS

Goede service Zeer tevreden over garage Toonen in Naarden. Een aanrader! Kom hier al 11 jaar en vind de garage zeer betrouwbaar! Onderhoudsbeurten worden goed uitgevoerd en ook de garantie erna is prima!

Baars
11-01-2022

TOONEN-TOYOTA- TOP !!!!!!!!! Wij zijn zeer tevreden met de service van Toonen.

B. N
27-12-2021

Een sprankelend bedrijf Goede en eerlijke service en verkoop. Men houdt zich aan afspraken en ontvangst is altijd vriendelijk en leuk.

P.ars be Gessel
27-12-2021

Goede service. Ik ben zeer tevreden over elke afdeling van receptie verkoop en werkplaats. Men is erg vriendelijk en attent en denkt mee.

L.F. H
24-12-2021

Goede service m Receptie vriendelijk

M.N. vanDoorn
16-12-2021

Prima service Ik werd keurig behandeld, alles werd zoals afgesproken afgehandeld. En wat niet hoefde te gebeuren tijdens het onderhoud, werd ook niet in rekening gebracht.

M. R
15-12-2021

Zeer goede service met zeer vriendelijke vaklui Ik ben al meer dan 20 jaar zeer tevreden toyota rijder met een zeer goede dealer/ werkplaats daar achter. Erg betrouwbaar en betaalbaar. Alleen maar positief dus.

S. Stevens
13-12-2021

Fijne garage en een zeer klantvriendelijk personeel, blij dat ik de trotse eigenaar ben van een toyota

N. P
03-12-2021

Touota Toonen Naarden Onderhoudsbeurt weer keurig uitgevoerd. Wat opvalt is hoe geïnteresseerd, kundig en professioneel de medewerkers zijn.

R.M.J. S
03-12-2021

tevreden klant Ik ben bijzonder tevreden over garage Toonen. Plezierig, vlot en vakkundig personeel. Geen lange wachttijden aan telefoon. Men komt afspraken stipt na. Kortom : Ga zo door. Dan blijf ik nog lang (Toyota)klant bij Toonen !

R. de Bruin
02-12-2021

Mijn auto is in goede handen Vriendelijkheid en service zijn top

J.R. Overman
01-12-2021

Vriendelijke en goede service Ondanks dat ik laat was om een afspraak te maken hebben ze toch de mogelijkheid gezien om mijn auto tussendoor na te kijken en waar nodig te repareren voor een grote reis door diverse landen ,top gedaan

Toyota eigenaar
25-11-2021

Top garage en service Ik ben zeer tevreden over de service en vriendelijkheid van het personeel bij Toonen Naarden

J. P
25-11-2021

Klant is nog echt koning

R.M. P
22-10-2021

Een goedt en vriendelijke bedrijf. Naar wens geholpen en snel alles geregeld. En de auto is ook super om in te rijden.

J.C. M
14-10-2021

Zeer goede service! Zeer tevreden bij deze garage. Vriendelijke medewerkers en eerlijk advies. Voorafgaande prijsindicatie, daar kan je ook van op aan. Geen vervelende en onverwachte dingen achteraf.

D vd M
07-10-2021

Helder, betrouwbaar en servicegericht Zeer goede afhandeling van de servicebeurt en een gemeld technisch probleem(pje).

Toyota eigenaar
05-10-2021

Goede service. Ik ben zeer tevreden over de service, ik woon in Almere maar dealer in Naarden is dichter bij en vriendelijk en goed personeel.

Toyota eigenaar
24-09-2021

Topservice! Zeer vriendelijk! Grote tevredenheid! Veel lof! Altijd enorm goed geholpen!

M. G
22-09-2021

Goede auto en garage Altijd ruimte en tijd om naar onze wensen te luisteren, vooral in het begin, met al de nieuwe snufjes.

W.A. S
15-09-2021

Goede service, persoonlijke benadering Toonen is een prima garage met vriendelijk en zeer behulpzame medewerkers. De persoonlijke benadering is opvallend, ze weten wie je bent en ze kennen je auto. Kortom, een fijn bedrijf waar een prima sfeer hangt. Alleen dat al is een reden om Toyota te blijven rijden.

M. van Deventer
15-09-2021

Blij dat ik Toyota RAV4 Rij! Vriendelijke werknemers en heb het gevoel dat er naar mij geluisterd word als klant zijnde! Goede service en beurt goed uitgevoerd, voor een redelijke prijs.

J. V
15-09-2021

Prettig contact Ik ben tevreden met de contacten met de dealer

J.H. S
15-09-2021

Betrouwbare uitstraling, goede begeleiding. Klantvriendelijk, terzakekundig.

Y.J. B
15-09-2021

Prima garage Duidelijk, vriendelijk en geduldig personeel.

M. V
14-09-2021

Goede service en heldere redelijke tarieven

Chris E te H
14-09-2021

Zeer betrouwbare dealer Ik ben wederom geweldig geholpen, goede service , ik kan het iedereen aanraden. Ben al jaren bij deze dealer, heb geen rede om daar weg te gaan.

Andrea Schepman
10-08-2021

Ik ben erg tevreden over de service

H. S
08-08-2021

Toyota eigenaar
06-08-2021

Uitstekende service bij garage Toonen in Naarden. Prima service Aardige mensen

A. Polderman.
03-08-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.