9,1
1.694 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Toonen

9,1

1.694 beoordelingen - Powered by TNS

Ik ben zeer tevreden.

Dhr P.van Doorn (Hilversum)
14-01-2021

Betrouwbaarheid en vriendelijke service.

Elsbeth Bakker (Hilversum)
11-01-2021

Iedereen wordt hartelijk ontvangen en geholpen, ongeacht de vraag die je hebt.

Lenka Hufen (Bussum )
04-01-2021

Keurige service.

Bert Puijman (Hilversum )
04-01-2021

Heldere en eerlijke communicatie.

Kooijmans
04-01-2021

Uitermate vriendelijke benadering, zonder opdringerig te zijn.

Marja Meijer
04-01-2021

Goede en nette service, aardige medewerkers.

Sylvia Zonneveld (Huizen)
04-01-2021

wij zijn zeer tevreden over de aankoop en de verdere beurten bij deze garage. We hebben speciaal voor deze garage gekozen omdat ze meer garantie kunnen geven dan garage die dichter bij onze woonplek ligt. We combineren de onderhoudsbeurten met een bezoek aan kinderen en kleinkinderen die ook in Hilversum wonen.

mevrouw Maria Mestrom (Groesbeek)
28-12-2020

Goed bereikbaar, vriendelijk personeel wat met je meedenkt

Hillie Smits
28-12-2020

Prima service en vriendelijk.

H.M. Van Reenen
28-12-2020

zowel garage als verkoop altijd klantvriendelijk en bereid om te helpen. Tja en Toyota is gewoon een goed merk, ik rij er al jaren met plezier mee en nooit problemen gehad met de auto.

Marj (Huizen)
28-12-2020

Goede en vakkundige garage. Hoge servicegraad.

Petersen (Huizen )
17-12-2020

Prettig, schoon en overzichtelijk bedrijf.

H E Timmerman (Laren N-H )
16-12-2020

Goede en snelle service. Alleen ontevreden over het feit dat er ruitenvloeistof is berekend op de factuur. Aantal dagen van te voren zelf bijgevuld en verder niet gebruikt.

Rebergen (Weesp )
16-12-2020

Fijne garage, vriendelijke mensen die je gewoon de tijd geven om iets aan te wijzen. Niet voor alles geld vragen.

Rob Fokker (Hilversum)
16-12-2020

Zeer goed bedrijf.

Joop Overman (Huizen)
10-12-2020

Een zeer prettig bedrijf waar je je als klant gewaardeerd voelt en zeer kundig op het gebied van auto’s.

J.Pos (Oudega SWF.)
10-12-2020

Zowel receptie als verkoop personeel herkent je , noemt je netjes bij naam , en dat geeft mij enorm een huis/ familie gevoel , verder is het ( en dat weet ik al ) bij het ophalen van de auto , is deze schoon en ruikt fris , dan beleef ik dat alsof ik met een nieuwe auto weer weg rijdt .

Evert Jan Toonen (Naarden )
10-12-2020

Alles kan altijd beter voor een 10 kan er nooit iets misgaan en dat is een unicum. Ben al vanaf de start van deze dealer klant bij Toonen en nog steeds erg tevreden en hoop dit nog lang te blijven.

Wim ev
10-12-2020

De service is zeer prettig, correct en vakkundig. Afspraken plannen gaat in goed overleg en wachttijden zijn vaak kort. Bovendien is er een receptie/wachtruimte met wifi en grote tafel met stopcontact voor laptop.

A. van Inge
10-12-2020

Vriendelijk personeel, ze zijn duidelijk over prijzen en reparatie(s).Contact, zowel telefonisch als fysiek, is zeer prettig.

Harry Couwijzer (Hilversum)
10-12-2020

Klantvriendelijkheid service en onderhoud is uitstekend bij deze dealer.

Dhr.k.makkinje (hilversum)
07-12-2020

Fijne dealer, aardige en deskundige mensen.

Mw. Kostelijk
03-12-2020

Voldoet aan al mijn verwachtingen. Denken mee en de koffie is prima.

Driessen (Lelystad)
03-12-2020

Zeer prettige ontvangst en afhandeling.

peter hendriksen (huizen)
03-12-2020

Personeel erg vriendelijk, alles goed met corona geregeld.

Henk v d Velden (Kortenhoef)
03-12-2020

Ik ben zeer tevreden over de service!

mevr. C. Wikkeling- Passchier (Hilversum)
03-12-2020

Fijne garage, met goede vakmensen. Altijd tijd en vriendelijk. Ook voor onverwachte problemen wordt een oplossing gezocht.

Dhr. J. Ostendorf
03-12-2020

Een goede auto hangt helemaal van een goede garage af. Zo belangrijk vinden we de garage. Wij waren zo tevreden met Toonen Naarden dat we onze automerk gekozen hebben vanwege de garage en niet andersom! Niets is teveel moeite en we worden vakkundig en vriendelijk geholpen.

Margriet WEgen
27-11-2020

Vriendelijke mensen, je wordt altijd goed geholpen.

Dhr. S. Altorf (Bussum)
27-11-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.