9,2
1.903 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Toonen

9,2

1.903 beoordelingen

Zo kan het ook!!! Erg toegankelijk, vriendelijk en kundig.

T.A.B.
24-11-2022

Weer uitstekend geholpen. Geweldige garage. Goede service! Ik ga er nooit meer weg!

Wes Brouwer
24-11-2022

Top dealer Toyota Naarden Goede service, prima inruil oude auto's en vriendelijke/ervaren verkopers.

J.W. V
23-11-2022

Fantastische service Zeer tevreden over de service, zeer fijn bedrijf om zaken mee te doen. Prima communicatie.

Piet van der Linde
17-11-2022

Vertrouwen en Techniek

T.J.A.J. V
04-11-2022

Goede service Ik ben erg tevreden met de service bij deze dealer. Er hangt hier een prettige collegiale sfeer, er is altijd wel iemand die mijn vragen kan beantwoorden. Onlangs mijn derde Aygo hier gekocht.

Toyota eigenaar
04-11-2022

Klantvriendelijk en deskundig Staan altijd voor je klaar en uiterst vriendelijk en behulpzaam. Natuurlijk deskundig. Denken met je mee en geven goed advies..

Toyota eigenaar
03-11-2022

Prima service! Toonen Naarden is voor mij al vele jaren een vertrouwd adres om te komen. De medewerkers zijn vriendelijk en de service is gewoon goed.

I. Vriends
03-11-2022

T.F. Tolboom
01-11-2022

Service en klantvriendelijkheid! Ik ben zeer tevreden over Toyota Toonen Naarden. Ik ben hier ruim 35 jaar klant.

P. de Jong
28-10-2022

een goede service beurt . wederom een goede service beurt is Toonen toevertrouwd.

Ger. Smit
27-10-2022

uitstekende garage met prima service Reparatie gaat in goed overleg en kosten zijn vooraf bekend.

Nel Koedijk, Utrecht
14-10-2022

Ouderwetse service, modern bedrijf Fijne garage, geduldig, kundig en flexibel

M. V
07-10-2022

Blijde rijder Yaris Mijn auto ging voor onderhoud en apk. Alles was, zoals altijd, goed geregeld. Vervangend vervoer stond klaar en ik kreeg keurig telefoontje over een ruitenwisser die eigenlijk vervangen moest worden. Werd keurig op de hoogte gehouden hoe laat ik mijn eigen auto kon halen. Na het onderhoud en apk kon ik weer blij rijden in mijn eigen vertrouwde Yaris. Hoop er nog veel kilometers mee te rijden. Stap nog elke keer, als ik de auto nodig heb, met plezier in deze auto. Dank voor jullie goede zorgen voor mij en mijn auto:):):)

Toyota eigenaar
06-10-2022

Betrouwbare dealer Mijn auto zou eerst juli/augustus worden geleverd. Ik kreeg twee keer een mailtje van de verkoper dat hij in november zou komen. Begin september kreeg ik een telefoontje dat mijn auto binnen was gekomen. Ik krijg altijd een goede service. Het personeel is altijd heel behulpzaam en vriendelijk.

Toyota eigenaar
05-10-2022

Toyotafamilie Al tiental jaren klant en vanaf dag 1 geen afstand tussen personeel en mij ervaren. Toen de firma nog in een andere locatie in Naarden was gevestigd bracht ik mijn auto voor onderhoud. Hierbij gaf de heer Evert Toonen de sleutels van zijn priveauto om de dag door te komen. Dit soort service is vandaag de dag nog steeds aanwezig. Daarbij is alles bespreekbaar bij een kopje koffie en de tijd geen rol speelt. Hulde.

F.J. Bruijnseels
04-10-2022

Excellent Erg tevreden met de service van Toyota. Goede en vriendelijke service. Gratis Toyota Pechhulp is erg nuttig.

P.E.H. T
29-09-2022

Uitstekende service September 2022: mijn auto Toyota CH-R 2018 heeft een grote service beurt gehad, toen ik mijn auto ging ophalen werd mij verteld dat de accu in mindere staat was, deze werd kosteloos vervangen voor een nieuwe aangezien ik nog tot 28 sept. 2022 garantie had, ik had niet het idee dat mijn accu minder presteerde maar was er wel blij mee, mijn bekleding van de voorstoelen was smoezelig , ik had dat gemeld aan de receptie of daar wat aan te doen was, bij het ophalen van de auto kreeg ik een shampoo mee met de mededeling om dat maar eens te proberen, het resultaat was dat hij weer als nieuw is. Garage Toonen in Naarden, vriendelijk dank voor de uitstekende service.

B.K. V
26-09-2022

goede en vriedelijke ontvangst. al jaren tevreden met onze dealer.

W.A. S
02-09-2022

Tijd van de afspraak De RAV4 op 15 augustus gekocht. In juli een afspraak gemaakt en dat werd 19 augustus?? Helaas op de bewuste datum kon mijn navigatie update niet uitgevoerd worden omdat ik 4 dagen buiten de garantie van 3 jaar viel. Gelukkig mag ik mogelijk? nog gebruik maken van de update die in november komt. Ja ja en dat met mijn vierde Toyota auto.

Toyota eigenaar
01-09-2022

Ook na de aankoop uitstekende service Ben zeer tevreden over toyota Toonen. Vorig jaar een chr gekocht zonder kijken via advertentie en kreeg de garantie dat de auto punt gaaf was. Verkoper veraste mij op een gegeven moment net een complete video bericht. Eerste jaar zit erop en de onderhoudsbeurt was ook weer een prettige ervaring daar rij ik graag voor van Heerlen naar Hilversum . Bedrijf komt afspraken na zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Top.

M H
25-08-2022

Fijne garage, eerlijk en betrouwbaar. Gewoon heel goed bedrijf!

N.G. Brinker
25-08-2022

Toyota eigenaar
25-08-2022

Toyota eigenaar
23-08-2022

Top bedrijf! De medewerkers zijn altijd vriendelijk en de afspraak is zo gemaakt

M. K
22-08-2022

Betrouwbaar bedrijf. Deskundig en vriendelijke behandeling. Het is een garage waar ik graag kom en mijn auto volledig aan hen toevertrouw. Onder het genot van een kopje koffie kan je in de nette wachtruimte wachten tot de auto klaar is. .

Kees de Ridder
11-08-2022

Ben al jaren klant en altijd erg tevreden geweest

Toyota eigenaar
22-07-2022

Top bedrijf! Top bedrijf!

V.B.T. J
23-06-2022

Super service De service is prima, klein min puntje. Een tijdje terug gaf mijn auto een alarm over een zachte band. Op een zaterdag morgen. Toen ik vroeg of ik even langs mocht komen, gaf dat problemen. Ben toen maar naar Kwikfit gegaan. Verder prima service

A. P
23-06-2022

Vriendelijk en Vakmanschap Bij Toonen in Naarden zijn ze altijd vriendelijk en duidelijk. Goed vakmanschap door de technische mensen. Prijzen zijn ook oké. Fijne auto, top dealer dus wat wil je nog meer. Mijn volgende auto komt dus alleen maar daar vandaan. Mocht u dit lezen twijfel niet en volgas naar TOONEN.

PvG
23-06-2022