9,2
1.934 beoordelingen
Financial_1140_tcm-22-1053457.jpg

Toyota Financial Lease

Een op maat gesneden financieringsvorm

Met Financial Lease van Toyota Financial Services heeft u een op maat gesneden financieringsvorm. U regelt zelf alle operationele zaken. Na afloop van de Financial Leaseovereenkomst behoudt u de auto.

De maandlast en de looptijd worden vooraf vastgesteld. Helder en duidelijk. U kunt de aanschafprijs van de auto inclusief opties en accessoires (excl. BTW) financieren. Voor een nog lager maandtarief kunt u bij de Toyota dealer een slottermijn afspreken.

Voor de betaling daarvan kunt u eventueel de restwaarde van de auto gebruiken. De Toyota geldt als onderpand. De operationele zaken zoals onderhoud, reparatie en verzekering heeft u zelf in de hand. Uiteraard kunt u dit toevertrouwen aan uw Toyota dealer. Dan heeft u altijd één aanspreekpunt.

Een Financial Leaseovereenkomst kunt u eenvoudig en op basis van persoonlijk advies regelen bij uw Toyota dealer of direct via Toyota Financial Services. Omdat de financiële voordelen van deze leasevorm per bedrijf verschillen, adviseren wij u de mogelijkheden ook door te nemen met uw bedrijfsaccountant.

Voor een offerte op maat verwijzen wij u naar uw Toyota dealer. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met Toyota Financial Services.

Kenmerken

Raadpleeg uw Toyota dealer voor meer informatie en de voorwaarden.

Neem contact met mij op