9,2
1.803 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Toonen

9,2

1.803 beoordelingen - Powered by TNS

ik ben tevreden Toonen Naarden te hebben als dealer.

Heiko van Dijk (1251TV Laren NH)
15-07-2021

Goede aandacht voor zowel de klant als de auto.

Han de Jong (Baarn)
15-07-2021

Ik kom al sedert 1991 bij Gooiland Motors, later Toonen. In die tijd heb ik een Benzine Previa gehad tot 550.000 KM en een Previa tot 300.000 KM. Dit was alleen mogelijk door het uitstekende onderhoud van dealer. 2 auto's in 30 jaar. Receptie/werkplaats is altijd vriendelijk en meedenkend. Plotselinge belangrijke defecten worden direct tussendoor verholpen. Ik hoop met mijn net bestelde Highlander de 45 jaar vol te maken.

GLENN LIBGOTT (NAARDEN)
09-07-2021

Wij zijn zeer tevreden over Toonen Naarden. Het is een fijn familiebedrijf dat echt oog heeft voor de klant en ook meedenkt wat passend is voor de klant. Ze zetten zich hard voor je in in een fijne sfeer. Als klant heb je het gevoel dat niets ze teveel is. Wat ook heel fijn is, is dat de auto na een beurt helemaal gewassen en al terugkomt. Dat ervaren wij altijd als een cadeautje. Alleen daarom al kom je terug.

Daniëlle Baetings (Hilversum )
09-07-2021

Nette , correcte garage met mensen op de plaats waar ze horen.

Ftm van der Sluijs (Hillegom)
09-07-2021

Fijn en vriendelijk personeel, bij vragen duidelijke uitleg komen gemaakte afspraken na. Prettig bedrijf.

Corina van de Water (Bussum)
09-07-2021

Vriendelijk, servicegericht en deskundig.

Henny Veldhuizen (Amsterdam)
05-07-2021

Vriendelijk en professioneel personeel. Er is altijd tijd voor een gesprek. Lekkere koffie en belangrijk is ik voel er mij thuis.

Ebbelink (Hilversum)
30-06-2021

Je wordt als klant gewaardeerd.

Henk (Blaricum)
30-06-2021

Ik ben altijd vriendelijk behandeld.

E.van beek-somer (Amersfoort)
30-06-2021

Personeel is vriendelijk en servicegericht. Prijs vooraf bekend en ik ben zeer tevreden.

mevr arendse (bussum)
30-06-2021

Prima service. Vriendelijk personeel. Men denkt mee over het verloop van een grote beurt.

J. Moll (Huizen)
24-06-2021

Goede service en vriendelijke mensen.

Alida
24-06-2021

Geheel naar verwachting. Op tijd begonnen, vooraf prijsopgave onderhoudsbeurt en van de extra werkzaamheden. Je wordt tijdens het wachten met koffie op de hoogte gehouden hoever de vorderingen zijn.

W.H.Treur (Hilversum)
23-06-2021

Deskundige, correcte informatie en oprechtheid in de advisering.

Dhr. Mulder
23-06-2021

Zeer goede service en een eerlijke en heldere uitleg over de auto waar je in interesse in hebt.

M.Abel (Almere)
22-06-2021

Onderhoudsbeurt prima uitgevoerd en op de hoogte gebracht van een benodigd interieurfilter dat extra bij de servicebeurt kwam. Ook de slijtage van de banden is goed met mij doorgenomen. Goede dealer.

R. Klaver (Blaricum)
21-06-2021

Je wordt behandeld als gast. Niets is ze te veel. Ik kom uit de zorg, maar in dit commerciële bedrijf zijn ze klantvriendelijk.

Jan wolfswinkel (Hilversum)
21-06-2021

Perfecte vriendelijke mensen.

C (Hilversum )
21-06-2021

Allemaal hele lieve mensen, maar vooral de verkoper is top. Duidelijke uitleg, snelle antwoorden via mail of telefoon. Ik voelde me erg op mijn gemak daar.

Judith van der stroom (Naarden)
21-06-2021

Behulpzaam.

Mevr e Nuismer
21-06-2021

Vriendelijke medewerkers. Voor zover wij kunnen beoordelen goed werk.

Hr. R. Suijs (Almere )
11-06-2021

In alle opzichten een top garage.

Dhr. W. Touw (Huizen)
11-06-2021

Heel eerlijk en prettige garage, zeker voor mijn 21 jaar oude Toyota.

Terese (Bussum)
03-06-2021

Altijd prettig geholpen, goede sfeer en wordt geen druk uitgeoefend. Je kan rustig rond kijken.

Han van der pluym (Hilversum )
03-06-2021

Een heel goede dealer.

K.Moen. Loosdrecht (K.Moen Loosdrecht)
27-05-2021

Goede service.

Dick Sinkeldam (Hilversum)
27-05-2021

Ik ben oud en een monteur die bij ons in de buurt woont komt de auto halen en aan het eind van de dag weer terugbrengen. Ben daar heel blij mee.

Dijkhuizen (Huizen)
25-05-2021

Vriendelijk personeel en je wordt goed geholpen.

Wim Nijhof (Naarden)
21-05-2021

Prettige, professionele mensen. Je kunt direct terecht en goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik heb het aan meerdere mensen verteld hoe prettig het daar is.

J.J. van der Brug (Bussum)
21-05-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.