9,2
1.886 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Toonen

9,2

1.886 beoordelingen

Uitstekende service September 2022: mijn auto Toyota CH-R 2018 heeft een grote service beurt gehad, toen ik mijn auto ging ophalen werd mij verteld dat de accu in mindere staat was, deze werd kosteloos vervangen voor een nieuwe aangezien ik nog tot 28 sept. 2022 garantie had, ik had niet het idee dat mijn accu minder presteerde maar was er wel blij mee, mijn bekleding van de voorstoelen was smoezelig , ik had dat gemeld aan de receptie of daar wat aan te doen was, bij het ophalen van de auto kreeg ik een shampoo mee met de mededeling om dat maar eens te proberen, het resultaat was dat hij weer als nieuw is. Garage Toonen in Naarden, vriendelijk dank voor de uitstekende service.

B.K. V
26-09-2022

goede en vriedelijke ontvangst. al jaren tevreden met onze dealer.

W.A. S
02-09-2022

Tijd van de afspraak De RAV4 op 15 augustus gekocht. In juli een afspraak gemaakt en dat werd 19 augustus?? Helaas op de bewuste datum kon mijn navigatie update niet uitgevoerd worden omdat ik 4 dagen buiten de garantie van 3 jaar viel. Gelukkig mag ik mogelijk? nog gebruik maken van de update die in november komt. Ja ja en dat met mijn vierde Toyota auto.

Toyota eigenaar
01-09-2022

Ook na de aankoop uitstekende service Ben zeer tevreden over toyota Toonen. Vorig jaar een chr gekocht zonder kijken via advertentie en kreeg de garantie dat de auto punt gaaf was. Verkoper veraste mij op een gegeven moment net een complete video bericht. Eerste jaar zit erop en de onderhoudsbeurt was ook weer een prettige ervaring daar rij ik graag voor van Heerlen naar Hilversum . Bedrijf komt afspraken na zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Top.

M H
25-08-2022

Fijne garage, eerlijk en betrouwbaar. Gewoon heel goed bedrijf!

N.G. Brinker
25-08-2022

Toyota eigenaar
25-08-2022

Toyota eigenaar
23-08-2022

Top bedrijf! De medewerkers zijn altijd vriendelijk en de afspraak is zo gemaakt

M. K
22-08-2022

Betrouwbaar bedrijf. Deskundig en vriendelijke behandeling. Het is een garage waar ik graag kom en mijn auto volledig aan hen toevertrouw. Onder het genot van een kopje koffie kan je in de nette wachtruimte wachten tot de auto klaar is. .

Kees de Ridder
11-08-2022

Ben al jaren klant en altijd erg tevreden geweest

Toyota eigenaar
22-07-2022

Top bedrijf! Top bedrijf!

V.B.T. J
23-06-2022

Super service De service is prima, klein min puntje. Een tijdje terug gaf mijn auto een alarm over een zachte band. Op een zaterdag morgen. Toen ik vroeg of ik even langs mocht komen, gaf dat problemen. Ben toen maar naar Kwikfit gegaan. Verder prima service

A. P
23-06-2022

Vriendelijk en Vakmanschap Bij Toonen in Naarden zijn ze altijd vriendelijk en duidelijk. Goed vakmanschap door de technische mensen. Prijzen zijn ook oké. Fijne auto, top dealer dus wat wil je nog meer. Mijn volgende auto komt dus alleen maar daar vandaan. Mocht u dit lezen twijfel niet en volgas naar TOONEN.

PvG
23-06-2022

Super dealer Een zeer goede dealer, heeft alle tijd. En de auto word bij calamiteiten gelijk gemaakt. Voor gewoon onderhoud afspraak maken geen problee

Cora
16-06-2022

Komt de afspraken na. Krijg uitleg over de factuur. Ben zeer blij. Zeker de moeite waard om de auto hier in onderhoud te brengen.

W.H. T
15-06-2022

E. De lange
10-06-2022

Goed en heel klantvriendelijk! dit is echt de beste garage die ik ken, en ik heb er de afgelopen 35 jaar wel een aantal gezien. Altijd vriendelijk, goede adviezen en duidelijke afspraken. Denken met je mee, gewoon super mannen daar!

Toyota eigenaar
02-06-2022

Prima service

Toyota eigenaar
02-06-2022

Prima club Heel blij met Toonen. Je krijgt in ieder geval het idee dat ze er voor jou zijn. Bij de conculega’s is dat wel eens anders.

Toyota eigenaar
01-06-2022

Nieuwe Aygo X Sinds enkele weken zijn wij de trotse eigenaar van de nieuwe Aygo X limited. In december 2021 op de gok (alhoewel gokken met een Toyota niet echt gokken is) de nieuwe Aygo besteld. We werden goed op de hoogte gehouden van levertijd en op dag van ophalen goede uitleg over de nieuwe functies door Marcel. Nu na ca 4 weken rijden is de ervaring geweldig. Wij zijn na een klein uitstapje (ander merk) blij weer terug te zijn bij Toyota Toonen Hilversum Toyota en Toonen een goede combi.

E.v.H
01-06-2022

Vriendelijk en goede service Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede service en duidelijk uitleg.

R.S
07-05-2022

Top garage Top garage goed geholpen en vriendelijk personeel!

Cac F
26-04-2022

Goede service Vriendelijke ontvangst Duidelijk overleg

Toyota eigenaar
26-04-2022

Goede service Goede service ook na aankoop auto Vriendelijk betrouwbaar Mijn volgende aankoop zeker weer bij hun

Toyota eigenaar
22-04-2022

Perfecte service Ben al jaren een zeer tevrede klant van Toonen.

W. E.
22-04-2022

De klant is nog echt KONING Goede vriendelijke service. Persoonlijke aandacht Staat hoog in het vaandel

R B
21-04-2022

Zeer vriendelijk en goede serbice Ik ben altijd zeer tevreden

H. Wals
21-04-2022

een eerlijk bedrijf ik ben zeer tevreden met het bedrijf prima

D. M
15-04-2022

Goede service voor een redelijke prijs

M.J.H. N
14-04-2022

Hele fijne dealer! Prettig contact met de receptie, duidelijk in communicatie en komen afspraken na.

A. V
07-04-2022