Beoordelingen Toyota Toonen

9,1

1.467 beoordelingen - Powered by TNS

Het is een goede dealer. Geeft goed advies zo wel een auto kopen en onderhoud.

P koenders (Almere)
11-12-2019

Wij zijn zeer tevreden over zowel de aankoop, het onderhoud als de service bij dit bedrijf!!

M.J. Karssen (Apeldoorn)
11-12-2019

Ik en vroeger mijn echtgenoot zijn altijd vriendelijk te woord gestaan en naar alle tevredenheid geholpen.

Mevrouw H.M. Jensema
11-12-2019

Vriendelijk personeel

Dr. Hilhorst (Huizen)
11-12-2019

Je wordt hier altijd vriendelijk geholpen en denken met je mee

Jan Hendriksen (Hollandsche Rading)
11-12-2019

Al jaren klant bij automobielbedrijf Toonen. De service is gewoon goed en de medewerkers zijn klantvriendelijk!

Iboya Vriends (Bussum)
11-12-2019

Altijd prima geholpen

M.Hoebé (Bussum)
06-12-2019

Vakbekwaam en service gericht

Joop Overman (Huizen)
04-12-2019

Ik ben al vele jaren een tevreden klant bij autobedrijf Toonen in Naarden en heb er net mijn 4e auto besteld

Dhr. J. Pos (Weesp)
04-12-2019

Goede en correcte service

Sterkenburg (Almere )
04-12-2019

vriendelijke en kundige mensen komen na wat je afspreekt

Raymond Kole (Hilversum)
04-12-2019

goede service

M.N.vanDoorn (Laten)
04-12-2019

Heel klantvriendelijk, snelle service en duidelijk over de werkzaamheden en prijs.Onlangs lekke band, ik kon direct langskomen en een uur later weer onderweg.Ondertussen koffie en WiFi dus kon gewoon doorwerken.Top!

Jasper gevaert (Hilversum)
04-12-2019

Terzake deskundig. Geen gedoe over kleinigheden. To the point. Vlotte en zakelijke afwikkeling van het gehele proces.

Dhr. J. Hoetmer (Vreeland.)
04-12-2019

Zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Alle ruimte om wensen en verwachtingen uit te spreken. Goede adviezen gekregen

Karin mulder uit den Bosch (Naarden)
29-11-2019

Alles gaat altijd goed en probleemloos.

Hans de Swart (Muiderberg)
27-11-2019

de medewerkers zijn bekwaam en uiterst klantvriendelijk

rien van den broek (kortenhoef)
27-11-2019

Ben zeer tevreden over hun.Verbetering zijn misschien mogelijk. (Al zou ik niet weten waar.) Ze hebben goed werk verricht.

Mark Hauer (Utrecht)
27-11-2019

vriendelijke enthousiaste service

Herwig Van Geenhoven (Hilversum)
27-11-2019

Komt betrouwbaar en deskundig over en getoonde inzet om klant te helpen is goed. Communicatie verliep een keer slordig, kennelijk waren binnen het bedrijf de afspraken niet goed doorgegeven. Kennis en mogelijkheden voor herstel van audio-navigatie schiet echter tekort.

GMA Eding
27-11-2019

Vriendelijke en kundige mensen. Probleem wordt gelijk opgelost. Top!!!

Mevr. S.A.M. van Zelm
22-11-2019

Service afspraken weken van tevoren afspreken vind ik wel wat lang. Voor de rest geen problemen met dit bedrijf.

Dhr. Henny van Lieshout (Amsterdam)
22-11-2019

Bedrijfsreceptie kent me geeft me vertrouwqen en dat is nog nooit beschaamd.

Wim Ringnalda (Hilversum)
22-11-2019

goede kwaliteit en service

P.H. David (Loosdrecht)
22-11-2019

Open en zeer vriendelijke manier geholpen door Richard Hilhorst ook tijdens zijn afwezigheid goed geholpen door zijn directe collega.Kortom zeer tevreden.

Fedai Sen (Utrecht)
22-11-2019

Het bedrijf is klantgericht, vriendelijk en correct. Ik heb een jarenlange ervaring met het bedrijf en ben er zeer tevreden mee. Natuurlijk moet je als het erop aankomt ook goed voor je eigen belangen kunnen opkomen. Maar dat is altijd zo in het leven. Een dikverdiende 8 voor Automobielbedrijf Toonen Hilversum.

Dhr. R. van Brummelen (Hilversum)
22-11-2019

Ik vind mijn toyota Yaris super fijn en de service is uitstekend

Greetje van Wieringen (Naarden)
19-11-2019

Sinds 2004 woon ik in Naarden en maak ik, naar tevredenheid, gebruik van de service en onderhoud bij Autobedrijf Toonen Naarden.

Mevr.M.E.Birkhoff.
19-11-2019

Voor mij al dertig jaar een (ook technisch) betrouwbaar, maar vooral vriendelijk garagebedrijf met kennis van zaken.

G.J. Jansen (Naarden)
19-11-2019

De medewerkers van Toonen zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Kleine problemen worden direct tussendoor opgelost, grotere problemen op zeer korte termijn. De werkplaats werkt proactief en belt spontaan op om afspraken te maken voor APK of verwisselen van zomer/winterbanden. De beste garage die ik ooit gehad heb.

G.A.LIBGOTT (NAARDEN)
19-11-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.