9,2
1.916 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Toonen

9,2

1.916 beoordelingen

Topbedrijf! De nieuwe dame bij de receptie was top! Vriendelijke ontvangst, goede terugkoppeling. De auto is weer tiptop in orde en was zelfs gewassen/gezogen! Klasse service.

Erwin
01-02-2023

Super goede service Ik kom al jaren bij Toyota Toonen in Hilversum en ben nog nooit teleurgesteld Wordt altijd heel vriendelijk en correct te woord gestaan. De service is uitstekend. En ook het wachten is aangenaam lekker kopje koffie, thee, water etc Personeel is altijd vriendelijk Kortom ik zou iedereen aanbevelen om sowieso Toyota te rijden maar ik ben natuurlijk niet objectief en dan zeker naar Toonen Hilversum te gaan

Yvonne Polman
19-01-2023

Echt klantgerichtl Tevreden met de service

Toyota eigenaar
19-01-2023

Vertrouwd gevoel We zijn heel tevreden over de service bij de aankoop van de auto, de manier waarop dit bedrijf te werk gaat geeft een heel vertrouwd gevoel.

Toyota eigenaar
14-01-2023

Mooi bedrijf Ik ben heel erg tevreden met dit bedrijg

Cora
12-01-2023

de gebruikelijke goede service Afspraak maken is gemakkelijk. Communicatie en afhandeling van de afspraak vriendelijk, helder en volgens verwachting. Prima serviceverlening

J.C. Hamstra
31-12-2022

Zoek niet verder Als klant heb ik me bij een garage nog nooit zo gewaardeerd gevoelt als bij Toyota Toonen te Hilversum. Er wordt goed meegedacht over bijvoorbeeld veiligheid, anti diefstal preventie en updates. Door de goede service en snelheid zal ik daarom iedere keer opnieuw voor Toyota Toonen kiezen. Ga zo door!

J.Leenhouwers
29-12-2022

Ik wordt er altijd goed geholpen en het is vriendelijk personeel,!!

H.E. Timmerman
17-12-2022

Toyota eigenaar
15-12-2022

Vakmensen Een hele fijne garage met vakmensen en goed persoonlijk contact, je auto is in goede handen. Ik heb veel vertrouwen in deze garage.

Jaap Veerman
15-12-2022

altijd uitstekende service!dere uitleg. Uitstekend voorgelicht en begeleid bij het kopen van nieuwe Toyota Yaris. Heldere uitleg. mooi aanbod. De service en vakkennis bij Toonen in naarden is altijd uitstekend!

Toyota eigenaar
04-12-2022

Goede service en behulpzaam Ik ben tevreden met deze Dealer en zou deze aanbevelen

A.J. V
01-12-2022

Geen grote organisatie Een persoonlijke benadering

Wil-Ro
01-12-2022

Zo kan het ook!!! Erg toegankelijk, vriendelijk en kundig.

T.A.B.
24-11-2022

Weer uitstekend geholpen. Geweldige garage. Goede service! Ik ga er nooit meer weg!

Wes Brouwer
24-11-2022

Top dealer Toyota Naarden Goede service, prima inruil oude auto's en vriendelijke/ervaren verkopers.

J.W. V
23-11-2022

Fantastische service Zeer tevreden over de service, zeer fijn bedrijf om zaken mee te doen. Prima communicatie.

Piet van der Linde
17-11-2022

Vertrouwen en Techniek

T.J.A.J. V
04-11-2022

Goede service Ik ben erg tevreden met de service bij deze dealer. Er hangt hier een prettige collegiale sfeer, er is altijd wel iemand die mijn vragen kan beantwoorden. Onlangs mijn derde Aygo hier gekocht.

Toyota eigenaar
04-11-2022

Klantvriendelijk en deskundig Staan altijd voor je klaar en uiterst vriendelijk en behulpzaam. Natuurlijk deskundig. Denken met je mee en geven goed advies..

Toyota eigenaar
03-11-2022

Prima service! Toonen Naarden is voor mij al vele jaren een vertrouwd adres om te komen. De medewerkers zijn vriendelijk en de service is gewoon goed.

I. Vriends
03-11-2022

T.F. Tolboom
01-11-2022

Service en klantvriendelijkheid! Ik ben zeer tevreden over Toyota Toonen Naarden. Ik ben hier ruim 35 jaar klant.

P. de Jong
28-10-2022

een goede service beurt . wederom een goede service beurt is Toonen toevertrouwd.

Ger. Smit
27-10-2022

uitstekende garage met prima service Reparatie gaat in goed overleg en kosten zijn vooraf bekend.

Nel Koedijk, Utrecht
14-10-2022

Ouderwetse service, modern bedrijf Fijne garage, geduldig, kundig en flexibel

M. V
07-10-2022

Blijde rijder Yaris Mijn auto ging voor onderhoud en apk. Alles was, zoals altijd, goed geregeld. Vervangend vervoer stond klaar en ik kreeg keurig telefoontje over een ruitenwisser die eigenlijk vervangen moest worden. Werd keurig op de hoogte gehouden hoe laat ik mijn eigen auto kon halen. Na het onderhoud en apk kon ik weer blij rijden in mijn eigen vertrouwde Yaris. Hoop er nog veel kilometers mee te rijden. Stap nog elke keer, als ik de auto nodig heb, met plezier in deze auto. Dank voor jullie goede zorgen voor mij en mijn auto:):):)

Toyota eigenaar
06-10-2022

Betrouwbare dealer Mijn auto zou eerst juli/augustus worden geleverd. Ik kreeg twee keer een mailtje van de verkoper dat hij in november zou komen. Begin september kreeg ik een telefoontje dat mijn auto binnen was gekomen. Ik krijg altijd een goede service. Het personeel is altijd heel behulpzaam en vriendelijk.

Toyota eigenaar
05-10-2022

Toyotafamilie Al tiental jaren klant en vanaf dag 1 geen afstand tussen personeel en mij ervaren. Toen de firma nog in een andere locatie in Naarden was gevestigd bracht ik mijn auto voor onderhoud. Hierbij gaf de heer Evert Toonen de sleutels van zijn priveauto om de dag door te komen. Dit soort service is vandaag de dag nog steeds aanwezig. Daarbij is alles bespreekbaar bij een kopje koffie en de tijd geen rol speelt. Hulde.

F.J. Bruijnseels
04-10-2022

Excellent Erg tevreden met de service van Toyota. Goede en vriendelijke service. Gratis Toyota Pechhulp is erg nuttig.

P.E.H. T
29-09-2022