9,1
1.719 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Toonen

9,1

1.719 beoordelingen - Powered by TNS

I trust the people involved. Known some of them for years. In the case of unexpected high costs they telephone beforehand for my approval.

Alan Musgrave (Baarn)
25-02-2021

Toyota Toonen is een topgarage en ook de werkplaatsmedewerkers communiceren goed over de werkzaamheden en de prijs.

Ron en Brigitte van Geelen (Hilversum)
25-02-2021

Alles verloopt goed.

Weegenaar (Blaricum)
25-02-2021

Vriendelijke en enthousiaste medewerkers. Zeer vriendelijke ontvangst door receptionist.

Suzanne Jacobs-Poort (Huizen)
25-02-2021

Netjes, correct en vriendelijk.

N boon (Hilversum)
22-02-2021

Deskundig, vriendelijk, prettige sfeer. Wij komen er al jaren.

Fiona Bart (Hilversum)
19-02-2021

Vriendelijke mensen, netjes behandeld, alleen jammer dat mijn klacht niet verholpen is en er vanuit word gegaan dat ik niet begrijp hoe het werkt.

H. Slijkhuis (Epe)
11-02-2021

Vriendelijk, deskundig en komen afspraken na.

Arjen Groot (Soest)
11-02-2021

Fijne garage met een zeer hoog service niveau, prettig contact.

Jacques van der Manden
11-02-2021

Betrouwbaar en klantvriendelijk. Voorbeeld: ik kon mijn auto pas zaterdagochtend halen in plaats van vrijdagmiddag. Toen hadden ze hem binnen in de werkplaats gezet in verband met het weer. Vind ik echt super.

mw A.H. Kraft (Baarn)
11-02-2021

Persoonlijke benadering, positief contact, goed advies en transparant. Nette afhandeling en een hele fijne nieuwe auto!

Mevr. N. Oggel (Hilversum )
11-02-2021

Medewerkers zijn zeer vriendelijk, deskundig en hulpvaardig en werken precies op tijd.

Jan den Braber (Huizen)
04-02-2021

Ze doen geen overbodige werkzaamheden om de kosten te verhogen.

Mevr. Verweij-Bijlsma C.A. (Kortenhoef)
04-02-2021

Deze garage moet je met een lampje zoeken zo goed zijn er niet veel van.

frans laroy
04-02-2021

Toonen is een prima bedrijf, met een goede service en een correcte handling.

Qruun Schram sr. ('s-Graveland)
04-02-2021

Deskundige hulp en goede service verlening.

Hans Brasser (Huizen)
29-01-2021

Klantvriendelijk, goede service. Duidelijkheid !

Dhr. J. Welfing (Bussum)
29-01-2021

Word altijd prima geholpen en rij altijd weer met een goed gevoel met mijn Toyota bij de garage weg.

S. Luza (Laren)
29-01-2021

Vanuit de dealer is diverse keren contact opgenomen vanwege slechte communicatie vanuit de leasemaatschappij.

Martijn Luttmer (Hilversum)
28-01-2021

Heel klantvriendelijk geholpen, extra werkzaamheden zijn goed en netjes opgelost, ik kon snel terecht.

Mevr. Hendriks (Voorthuizen)
21-01-2021

Prettige garage, vriendelijk, deskundig personeel.

Cees van der Jagt
21-01-2021

Gevoel van een goed merk, goede auto en geen nummer te zijn. Toppers bij receptie en verkoop.

Pim Kegel (Hilversum)
21-01-2021

Goede service, vriendelijke mensen, fijn bedrijf.

WJ de Vries (Ede)
21-01-2021

Zeer klantvriendelijk. Goede service. Mijn auto wordt na apk ook van binnen netjes gemaakt. Mijn nummerbord werd als extra service bij mijn apk gratis vervangen.

Mevrouw. Veldhuis
21-01-2021

Vriendelijk, vakkundig, goede service, goede inruilprijs.

Aleida (Huizen)
21-01-2021

Ik ben zeer tevreden.

Dhr P.van Doorn (Hilversum)
14-01-2021

Betrouwbaarheid en vriendelijke service.

Elsbeth Bakker (Hilversum)
11-01-2021

Iedereen wordt hartelijk ontvangen en geholpen, ongeacht de vraag die je hebt.

Lenka Hufen (Bussum )
04-01-2021

Keurige service.

Bert Puijman (Hilversum )
04-01-2021

Heldere en eerlijke communicatie.

Kooijmans
04-01-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.