9,2
1.803 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Toonen

9,2

1.803 beoordelingen - Powered by TNS

Gewoon goed.

RJJ van Heijningen (Bussum)
21-05-2021

Fijne medewerkers, goede service, goede afspraken. Kom graag terug.

Mevr Nieman (Hilversum )
21-05-2021

Medewerkers geven goede info en doen hun werk prima! Ze gaan met zorg met het voertuig om.

M. van Druten (Almere)
19-05-2021

Prettige service, betrouwbare informatie, prompte reactie.

j.j.montagne (laren (n-h))
19-05-2021

Een garage zoals een garage moet zijn.

R.Storm van Leeuwen (Naarden)
14-05-2021

Prima bedrijf, altijd vriendelijke mensen. Doen wat ze beloven.

S. van den Berg
12-05-2021

Reeds meer dan 30 jaar mijn dealer tot volle tevredenheid. Vele Toyota's in die tijd gekocht, zowel nieuw als tweedehands.

Dhr. J.Slagt (Hilversum)
12-05-2021

Attente, vriendelijke behandeling, prima.

Fons Vergouw (Weesp)
12-05-2021

Prima geholpen. Fijne ontvangst.

Wilma de Vries Christenhuis (Eemnes)
12-05-2021

Behulpzame en vriendelijke mensen. Goede uitvoering van de verrichte werkzaamheden. Duidelijke beschrijving van deze werkzaamheden op de factuur. Extra services: zitgelegenheid en koffie indien je moet wachten bij een tussendoorklus; fiets om eventueel op en neer naar huis te gaan; schone auto bij grote onderhoudsbeurten.

Paul Steijn (Muiderberg)
07-05-2021

Zeer aardige mensen, beleefd en snel actie. Wat er moet gebeuren, er is veel mogelijk.

Herman Veldhoen (Almere )
05-05-2021

Ok.

Tom keesom (Hilversum)
05-05-2021

Duidelijke en overzichtelijke showroom, enthousiaste verkoper en, niet minder belangrijk, er wordt gericht geluisterd naar mijn wensen. Top.

Berry Geurtsen (Hilversum )
05-05-2021

Ben zeer tevreden over klantenservice en uitvoering van de reparaties.

Dick Muijs (Hilversum)
03-05-2021

Vakkundig geholpen. Aftersales erg goed. Spontaan.

Ben Janssen (Duiven)
03-05-2021

De enige reden om geen 10 te geven is dat het natuurlijk altijd goedkoper zou moeten. Toonen biedt uitstekende service, vriendelijk personeel en een transparante nota. Ik ben bijzonder tevreden over het bedrijf.

Jeroen van Heemskerck Düker (Naarden)
28-04-2021

Zeer tevreden over de dienstverlening, prettige wachtruimte en goede koffie.

Evert Donselaar
22-04-2021

Prettige medewerkers die zeer goede service verlenen en goed adviseren.

Jacques van der Manden
22-04-2021

Ze doen wat de afspraak is, je auto wordt behandeld alsof die van de monteur is, keurige wachtplek en voortreffelijke koffie.

dirk meerwijk (hilversum)
22-04-2021

Deskundig en vriendelijk. Goed bereikbaar en je voelt je geen nummer. Gewoon een fijne garage.

Ingrid Rood (Amsterdam )
21-04-2021

Zeer vriendelijk, meedenkend en servicegericht allemaal. Je voelt je echt nog een klant waar moeite voor gedaan wordt. Ik ben meer dan tevreden vandaar dat ik er graag vanuit Nieuwegein naar Hilversum voor rijd.

Mw. Bomer (Nieuwegein)
21-04-2021

Ze zijn goed en vriendelijk, en geduldig om jouw vragen te beantwoorden.

B.J.KOK (kortenhoef)
21-04-2021

Ontvangst is altijd vriendelijk. Ontspannen sfeer. Luisteren naar mijn wens, zijn actief in de mogelijkheden, geven direct antwoord op vragen met daarbij heldere informatie. Ga er met een glimlach naar toe en kom er met een glimlach vandaan.

Norbert Geurtsen (Almere)
21-04-2021

Doortastend en deskundig. Uitstekend bedrijf!

Rob Goubitz
15-04-2021

Goede service, vriendelijk personeel.

Cor van der Schaaf (Hilversum)
15-04-2021

Zeer klantvriendelijk, betrokken personeel.

Rob Verheul (Utrecht)
14-04-2021

Ik heb Toyota dealer Toonen als zeer prettig ervaren. Ik ben vriendelijk ontvangen, werd in alles geholpen en werd zelfs nagebeld of de aanvraag gelukt was en of ze nog iets voor me konden betekenen.

Rosanne Nijboer (Hilversum )
14-04-2021

Vriendelijke en correcte medewerkers. Altijd bereid om mee te denken. Goede zorg voor mijn Toyota Auris hybride, waar ik nu 7 jaar probleemloos in rijd. Soms heb ik een technische vraag, bv. over de Bluetooth verbinding tussen mijn telefoon en de auto, ook dan nemen ze de tijd voor me. Als ik bel voor een afspraak herkent men mij en mijn auto en hebben ze alle vorige details ( in de computer) paraat.

Mw. A. Roozeveld van der Ven
09-04-2021

Het bedrijf 'klopt' gewoon. Zowel in het verkoop- als het after-sales- alsmede het service traject. Er wordt tijd en energie in de klant gestoken. De manier waarop de verkoper mij op de hoogte hield van zowel de levering als het afhandelen van een service-aangelegenheid is bewonderenswaardig. Dit is DE manier om met klanten om te gaan. En DAT is de manier waarop je klanten aan je bindt. De positieve ervaringen met Toonen Naarden in de afgelopen 11 jaar zijn voor mij een heel belangrijke reden geweest om weer voor Toyota en Toonen Naarden te kiezen bij de aanschaf van een nieuwe Toyota. De receptie en werkplaats mogen hierbij niet vergeten worden. Altijd een vriendelijke en persoonlijke ontvangst met een duidelijke toelichting over de werkzaamheden.

Cor Smit (Huizen)
07-04-2021

Bij Toonen Naarden is aandacht voor de klant en goede zorg voor de auto. Ze doen precies wat je van een professionele garage mag verwachten.

Klaas Boer
07-04-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.