9,1
1.694 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Toonen

9,1

1.694 beoordelingen - Powered by TNS

Automobielbedrijf Toonen is een uitstekende dealer met kennis van zaken, uiterst betrouwbaar en klantvriendelijk.

René Simons (Huizen)
26-11-2020

Prima service en vakmanschap, klantvriendelijkheid en prettige behandeling.

Jan Daamen (Huizen)
26-11-2020

Toonen is een betrouwbare garagebedrijf waar je als klant gehoord wordt.

Hilhorst, W (Huizen)
26-11-2020

Grote klantvriendelijkheid en vakmanschap.

dr. M.A. van den Broek (Kortenhoef)
26-11-2020

Alles tot in de puntjes geregeld, fijn contact met de verkoper die er echt alles aan deed om mij goed van dienst te zijn. De aflevering was ècht een feestje. Chapeau!

Annet Dekker (Blaricum)
26-11-2020

Zoals altijd vriendelijke en zeer klantgerichte ontvangst. Factuurbedrag was zoals overeengekomen. Prettige zaak. Ik kreeg een mooi fietsje ter beschikking om niet een lange wachttijd te hebben daar.

Willy van Vollenhoven (Kortenhoef)
23-11-2020

De werkzaamheden zijn altijd prima uitgevoerd en de mensen zijn heel behulpzaam.

mevr. A. de Waal (Naarden)
19-11-2020

Klant- en oplossingsgericht, deskundig, vriendelijk en tegen goede prijs.

Guido La Rooij (Diemen)
19-11-2020

Een afspraak wordt makkelijk gemaakt met een menselijke stem, de werkzaamheden worden op tijd en snel uitgevoerd en er wordt bij reparaties met de klant meegedacht. Ben al meer dan 10 jaar klant en de service is niet verminderd, eerder verbeterd.

Magret Tuk
19-11-2020

Super garage, medewerkers zijn altijd vriendelijk en geven uitleg over de werkzaamheden. Wordt goed met je meegedacht en een stapje extra voor je gezet. Nooit gedoe.

Mevr. Wijgman (Hilversum)
19-11-2020

Medewerkers zijn zeer klantvriendelijk. Ze verlenen allemaal uitstekende service.

Lisa Wijsman (Hilversum )
19-11-2020

Fijne mensen.

Oudmaijer (Hilversum )
16-11-2020

Bekwaam, vriendelijk en servicegericht personeel. Er zijn heel veel mogelijkheden. Je weet precies waar je aan toe bent.

Patricia
12-11-2020

Goede service, men neemt de tijd voor de klant.

Jasper
12-11-2020

Goede service.

VDoorn (LAREN)
05-11-2020

Vriendelijke ontvangst. We konden rustig rondkijken. Geen opdringerige verkopers.

N.Schaap
05-11-2020

Uitstekende verkopers en een goede inruilprijs.

Oene Stobbe (Huizen)
04-11-2020

Een ideaal bedrijf, goede kennis van het product en klant vriendelijk en keurig op de hoogte gehouden van het merk.

Dhr.h.g.m..janssen (hilversum)
29-10-2020

Betrouwbaar bedrijf met goede service en prettige medewerkers.

Mevr. Speelman (Bussum)
22-10-2020

Afspraken correct afgehandeld.

Jan Maarten Govers (Laren)
22-10-2020

Automobielbedrijf Toonen levert goede service en geeft relevante informatie. De medewerkers zijn aardig, professioneel en denken mee met de klant.

mevr. Lemaire (Amsterdam)
22-10-2020

Uitstekende service en afspraken worden altijd zeer correct nagekomen en ook word je waar mogelijk direct geholpen in de werkplaats (voorbeeld op zaterdag langskomen met een kapotte koplamp en gelijk worden geholpen en lamp vervangen).

Gerard ten Barge
22-10-2020

De vriendelijke service en het vakmanschap van alle mensen.

Jan Meijjer (Hilversum)
22-10-2020

Alles is top verlopen de uitleg over lease en de auto zelf en de verkoper was top.

Wgvandermeer (Hilversum )
22-10-2020

Prettige en tegelijkertijd professionele dealer.

Gert van der Windt (Hilversum)
20-10-2020

Overweegt u een Toyota aan te schaffen? Ga dan naar Automobielbedrijf Toonen Naarden! Een eerlijke, professionele, transparante en betrouwbare Toyota-dealer.

Henriëtte van der Meulen en Adri Romeijnders (Weesp)
19-10-2020

Vriendelijke, vakkundige en meedenkende bediening. Prettige ruimte om te wachten: koffie, krant en toilet voorhanden. Auto prima onderhouden.

Ron de Vries (Bussum)
15-10-2020

Ik kom al jaren bij deze dealer en voel me er thuis, word serieus behandeld, kortom ik voel me echt klant, met een stukje familiegevoel. Dit straalt ook de afdeling Verkoop sterk uit. Prima zo.

F.C.Sanou (Almere-Haven)
15-10-2020

Klantvriendelijk, servicegericht, meedenkend, betrouwbaar en vakmatig op hoog niveau.

H. Jansen (Bussum )
15-10-2020

Een prettige en vertrouwd automobielberdijf. Vriendelijke medewerkers en servicegericht.

Iboya Vriends (Bussum)
13-10-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.