9,2
1.903 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Toonen

9,2

1.903 beoordelingen

Super dealer Een zeer goede dealer, heeft alle tijd. En de auto word bij calamiteiten gelijk gemaakt. Voor gewoon onderhoud afspraak maken geen problee

Cora
16-06-2022

Komt de afspraken na. Krijg uitleg over de factuur. Ben zeer blij. Zeker de moeite waard om de auto hier in onderhoud te brengen.

W.H. T
15-06-2022

E. De lange
10-06-2022

Goed en heel klantvriendelijk! dit is echt de beste garage die ik ken, en ik heb er de afgelopen 35 jaar wel een aantal gezien. Altijd vriendelijk, goede adviezen en duidelijke afspraken. Denken met je mee, gewoon super mannen daar!

Toyota eigenaar
02-06-2022

Prima service

Toyota eigenaar
02-06-2022

Prima club Heel blij met Toonen. Je krijgt in ieder geval het idee dat ze er voor jou zijn. Bij de conculega’s is dat wel eens anders.

Toyota eigenaar
01-06-2022

Nieuwe Aygo X Sinds enkele weken zijn wij de trotse eigenaar van de nieuwe Aygo X limited. In december 2021 op de gok (alhoewel gokken met een Toyota niet echt gokken is) de nieuwe Aygo besteld. We werden goed op de hoogte gehouden van levertijd en op dag van ophalen goede uitleg over de nieuwe functies door Marcel. Nu na ca 4 weken rijden is de ervaring geweldig. Wij zijn na een klein uitstapje (ander merk) blij weer terug te zijn bij Toyota Toonen Hilversum Toyota en Toonen een goede combi.

E.v.H
01-06-2022

Vriendelijk en goede service Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede service en duidelijk uitleg.

R.S
07-05-2022

Top garage Top garage goed geholpen en vriendelijk personeel!

Cac F
26-04-2022

Goede service Vriendelijke ontvangst Duidelijk overleg

Toyota eigenaar
26-04-2022

Goede service Goede service ook na aankoop auto Vriendelijk betrouwbaar Mijn volgende aankoop zeker weer bij hun

Toyota eigenaar
22-04-2022

Perfecte service Ben al jaren een zeer tevrede klant van Toonen.

W. E.
22-04-2022

De klant is nog echt KONING Goede vriendelijke service. Persoonlijke aandacht Staat hoog in het vaandel

R B
21-04-2022

Zeer vriendelijk en goede serbice Ik ben altijd zeer tevreden

H. Wals
21-04-2022

een eerlijk bedrijf ik ben zeer tevreden met het bedrijf prima

D. M
15-04-2022

Goede service voor een redelijke prijs

M.J.H. N
14-04-2022

Hele fijne dealer! Prettig contact met de receptie, duidelijk in communicatie en komen afspraken na.

A. V
07-04-2022

Uitstekende service. Al jaren heel tevreden. Vriendelijke en vakkundige medewerkers.

J.M. van der Wel.
06-04-2022

Goede verkoop-, levering- en after sale service door Autbedijf Toonen Van het begin tot het eind van verkoop en levering door Toonen, was er een goed gevoel dat de boventoon voerde. Bij de vorige dealer had ik een zeer negatief ervaring aan het geheel over gehouden, dat ik dit merk bijna in de ban had gedaan, maar door deze kleine dealer is deze klant ervaring voor deze merk bijgesteld.

P.H.F. K
06-04-2022

Super service Erg fijn bedrijf. Vriendelijk , behulpzaam en kundig personeel. De klant staat hier voorop , en bedrijf is altijd bereid te zoeken naar oplossingen die niet meteen het duurste zijn! Kortom : een super fijn bedrijf!

M.J. Greebe
31-03-2022

Super bedrijf Wat een fijn bedrij is dit. Ik voel me echt als gewaardeerde klant en geen nummer. Toyota ga zo door.

L. Agtereek
31-03-2022

Prettig bedrijf met aardig en net personeel.

J.M. V
30-03-2022

Goede service Heel content

G.J. J
29-03-2022

ik ben goed geholpen prima werk ga zo door

P.A.C. S
29-03-2022

Geweldige garage

T. V
22-03-2022

Perfecte service Super tevreden over de 30000 km beurt op mijn Yaris Style Hybrid.

J.E. W
18-03-2022

Service beyond expectation!! Perfecte service aan auto en eigenaar. Ik rijd al 20+ jaren toyota dankzij een betrouwbare auto en service... dat is de combinatie die iedere auto eigenaar zou moet laten prevaleren!!

A. H. te Hilversum
18-03-2022

Prima service Ben erg tevreden met de service van de firma Toonen

Toyota eigenaar
17-03-2022

Kwaliteit /Service Toyota Toonen staat voor 100% klantgerichtheid. Zo heb ik Toyota Toonen tot nu ervaren.

J W
17-03-2022

Prima service! Al vele jaren klant bij Toonen Naarden. De medewerkers zijn vriendelijk en servicegericht.

I. Vriends
03-03-2022