9,1
1.619 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Toonen

9,1

1.619 beoordelingen - Powered by TNS

Men geeft goede service. Denkt met je mee. Is attent en vriendelijk.

Maria Mestrom (GROESBEEK)
26-06-2020

Ze zijn bekwaam, aardig, zorgvuldig en betrouwbaar.

HWM van den Nieuwenhof
26-06-2020

Eerlijk, vriendelijk, weten waarover ze het hebben. En altijd bereid voor een praatje en de koffie staat klaar.

Jan Ebbelink (Hilversum)
26-06-2020

De eigenaar is een vriendelijke man. De auto heb ik gekocht zonder er in te hebben gereden. Ik voelde totaal geen terughoudendheid. Eerlijk en heel vriendelijk.

Jan wolfswinkel (Hilversum)
26-06-2020

Deskundig en vriendelijk.

A.Tillema ( Kampen)
26-06-2020

Keurig, correct, vriendelijk.

Cisca Meinderts (Hilversum..)
23-06-2020

Alles netjes uitgevoerd. Alleen geen prijsopgaaf vooraf gekregen. Ook zeer dure ruitenwisser bladen zonder overleg aangebracht. Dit had ikzelf of een ander bedrijf veel goedkoper kunnen doen denk ik.

Leo Schenk (Katwijk aan zee )
21-06-2020

Vriendelijke medewerkers die duidelijk uitleg geven over onderhoud beurt. Geen discussies achteraf over de factuur. Afspraak is afspraak. Kom weer graag terug bij volgende onderhoudsbeurt of reparatie.

Peter Klijnsma (Amsterdam.)
18-06-2020

Goede service en uitleg betreffende werkzaamheden. Prettige behandeling door personeel.

P.C Stol (Hilversum)
18-06-2020

Uitstekende garage, zeer vriendelijke medewerkers.

Mw. Oudshoorn
17-06-2020

Ik ben zeer goed geholpen met de afwikkeling van mijn auto die na 3 maanden bij mij voor de deur is gestolen en na 4 dagen weer is terug gevonden door de politie. Toyota Toonen heeft daarna alles geregeld zodat ik nu weer tot volle tevredenheid met mijn Yaris kan rijden.

Dhr.k.makkinje
17-06-2020

Goede service.

Dian Poerwito (De Bilt)
10-06-2020

We zijn al vanaf het begin van autobedrijf Toonen klant en hebben inmiddels onze 11e Toyota, zegt toch wel iets over de tevredenheid van het merk en de garage.

Joop Bol (Bussum)
10-06-2020

Reparaties worden niet conform afspraak uitgevoerd & de rest heb ik al eerder beschreven.

Kuipers (Naarden)
10-06-2020

Vriendelijk en behulpzaam personeel, prettige wachtruimte. Corona proof.

Hans Clements (Amsterdam)
08-06-2020

Goede duidelijke informatie.

Gerard Bodewes (Huizen)
08-06-2020

Toonen Hilversum kan gezien worden als een familiebedrijf en waar je als jonge koper serieus genomen wordt als je een dure auto koopt. De koop was van het begin tot einde prettig.

Dhr. Rademaker (Ridderkerk)
04-06-2020

Het personeel zeer vriendelijk en met name de heer Westland uiterst correct, behulpzaam en vriendelijk

Berry Geurtsen (Hilversum )
03-06-2020

Allereerst zou iedereen een kennis moeten maken met een Toyota en dan vooral met Hybrid met CVT. Toonen is uitstekend op kennisgebied en service.

JosV (Ankeveen)
03-06-2020

Aardige mannen, zeer behulpzaam en geven goeie informatie.

Joke van Riet (Hilversum )
03-06-2020

Vriendelijke medewerkers en auto netjes weer afgeleverd. Fijn dat ik de afspraak zelf online kan plannen.

Eveline (Hilversum)
29-05-2020

Vriendelijk personeel, komen afspraken na en bellen als er meer werkzaamheden gedaan moeten worden.

T. Calis
28-05-2020

Ik ben uiterst tevreden over de service die ik krijg van Automobielbedrijf Toonen Naarden B.V. en in het bijzonder de hoogwaardige service van receptiemedewerker.

Dhr. B. Hardes (Almere)
28-05-2020

Ik ben een tevreden klant.

J.Blommestein (Naarden)
28-05-2020

Alles gaat er geheel volgens de afgesproken tijd, betrouwbaar en vriendelijk.

k.moen (Loosdrecht)
28-05-2020

Vriendelijke mensen, prima auto en prima service!!!!!

Jet Berkhemer
28-05-2020

Alles goed uit gevoerd en met de kosten die ze van tevoren gezegd hadden.

D.A Deij (Hilversum)
28-05-2020

Nette behandeling en duidelijke afspraken.

Rob van Vuure (Kortenhoef )
28-05-2020

Prettige mensen met duidelijke en zakelijke voorlichting.

Dhr. Henk Nagel (Baarn)
28-05-2020

Correct bedrijf, zeer klantvriendelijk. En natuurlijk is de koffie goed.

dhr.van den Bos (loenen a/d vecht)
28-05-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.