9,2
1.873 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Toonen

9,2

1.873 beoordelingen

Blij dat ik Toyota RAV4 Rij! Vriendelijke werknemers en heb het gevoel dat er naar mij geluisterd word als klant zijnde! Goede service en beurt goed uitgevoerd, voor een redelijke prijs.

J. V
15-09-2021

Prettig contact Ik ben tevreden met de contacten met de dealer

J.H. S
15-09-2021

Betrouwbare uitstraling, goede begeleiding. Klantvriendelijk, terzakekundig.

Y.J. B
15-09-2021

Prima garage Duidelijk, vriendelijk en geduldig personeel.

M. V
14-09-2021

Goede service en heldere redelijke tarieven

Chris E te H
14-09-2021

Zeer betrouwbare dealer Ik ben wederom geweldig geholpen, goede service , ik kan het iedereen aanraden. Ben al jaren bij deze dealer, heb geen rede om daar weg te gaan.

Andrea Schepman
10-08-2021

Ik ben erg tevreden over de service

H. S
08-08-2021

Toyota eigenaar
06-08-2021

Uitstekende service bij garage Toonen in Naarden. Prima service Aardige mensen

A. Polderman.
03-08-2021

Klantvriendelijkheid en een uitstekende service conform mijn verwachtingen. Zoals eerder door mij aangegeven staan klantvriendelijkheid in combinatie met goede service hoog bij Toyota Toonen in het vaandel.

P. de Jong
03-08-2021

ik ben tevreden Toonen Naarden te hebben als dealer.

Heiko van Dijk (1251TV Laren NH)
15-07-2021

Goede aandacht voor zowel de klant als de auto.

Han de Jong (Baarn)
15-07-2021

Ik kom al sedert 1991 bij Gooiland Motors, later Toonen. In die tijd heb ik een Benzine Previa gehad tot 550.000 KM en een Previa tot 300.000 KM. Dit was alleen mogelijk door het uitstekende onderhoud van dealer. 2 auto's in 30 jaar. Receptie/werkplaats is altijd vriendelijk en meedenkend. Plotselinge belangrijke defecten worden direct tussendoor verholpen. Ik hoop met mijn net bestelde Highlander de 45 jaar vol te maken.

GLENN LIBGOTT (NAARDEN)
09-07-2021

Wij zijn zeer tevreden over Toonen Naarden. Het is een fijn familiebedrijf dat echt oog heeft voor de klant en ook meedenkt wat passend is voor de klant. Ze zetten zich hard voor je in in een fijne sfeer. Als klant heb je het gevoel dat niets ze teveel is. Wat ook heel fijn is, is dat de auto na een beurt helemaal gewassen en al terugkomt. Dat ervaren wij altijd als een cadeautje. Alleen daarom al kom je terug.

Daniëlle Baetings (Hilversum )
09-07-2021

Nette , correcte garage met mensen op de plaats waar ze horen.

Ftm van der Sluijs (Hillegom)
09-07-2021

Fijn en vriendelijk personeel, bij vragen duidelijke uitleg komen gemaakte afspraken na. Prettig bedrijf.

Corina van de Water (Bussum)
09-07-2021

Vriendelijk, servicegericht en deskundig.

Henny Veldhuizen (Amsterdam)
05-07-2021

Vriendelijk en professioneel personeel. Er is altijd tijd voor een gesprek. Lekkere koffie en belangrijk is ik voel er mij thuis.

Ebbelink (Hilversum)
30-06-2021

Je wordt als klant gewaardeerd.

Henk (Blaricum)
30-06-2021

Ik ben altijd vriendelijk behandeld.

E.van beek-somer (Amersfoort)
30-06-2021

Personeel is vriendelijk en servicegericht. Prijs vooraf bekend en ik ben zeer tevreden.

mevr arendse (bussum)
30-06-2021

Prima service. Vriendelijk personeel. Men denkt mee over het verloop van een grote beurt.

J. Moll (Huizen)
24-06-2021

Goede service en vriendelijke mensen.

Alida
24-06-2021

Geheel naar verwachting. Op tijd begonnen, vooraf prijsopgave onderhoudsbeurt en van de extra werkzaamheden. Je wordt tijdens het wachten met koffie op de hoogte gehouden hoever de vorderingen zijn.

W.H.Treur (Hilversum)
23-06-2021

Deskundige, correcte informatie en oprechtheid in de advisering.

Dhr. Mulder
23-06-2021

Zeer goede service en een eerlijke en heldere uitleg over de auto waar je in interesse in hebt.

M.Abel (Almere)
22-06-2021

Onderhoudsbeurt prima uitgevoerd en op de hoogte gebracht van een benodigd interieurfilter dat extra bij de servicebeurt kwam. Ook de slijtage van de banden is goed met mij doorgenomen. Goede dealer.

R. Klaver (Blaricum)
21-06-2021

Je wordt behandeld als gast. Niets is ze te veel. Ik kom uit de zorg, maar in dit commerciële bedrijf zijn ze klantvriendelijk.

Jan wolfswinkel (Hilversum)
21-06-2021

Perfecte vriendelijke mensen.

C (Hilversum )
21-06-2021

Allemaal hele lieve mensen, maar vooral de verkoper is top. Duidelijke uitleg, snelle antwoorden via mail of telefoon. Ik voelde me erg op mijn gemak daar.

Judith van der stroom (Naarden)
21-06-2021