9,2
1.803 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Toonen

9,2

1.803 beoordelingen - Powered by TNS

Bijzonder vriendelijke medewerkers, uitermate correct, nemen alle tijd.

M. Hendriksen (Hollandsche Rading)
07-04-2021

Oprecht en eerlijk bedrijf. Met heel veel plezier hier mijn nieuwe aygo gekocht. Eerlijk bedrag gehad voor mijn auto die ik inruilde. Ben echt door een topper geholpen daar.

Mevrouw schram (Bussum )
07-04-2021

Ze zijn goed bezig.

Cpm koomen
06-04-2021

Goed bedrijf, met vriendelijke medewerkers en zeer goede service! Blij mee.

Siem Heger (Scherpenzeel )
01-04-2021

Bedrijf gevuld met vriendelijke vakmensen. Zeer prettige sfeer.

Mevr. Van Leersum (Almere)
01-04-2021

Correct en vlug geholpen, van te voren een prijsopgaaf.

Tm wisman (Almere )
01-04-2021

Komen de gemaakte afspraken altijd na.

Panhuijsen (Almere)
01-04-2021

Goede vriendelijke.

Starink (Hilversum )
01-04-2021

Vriendelijk en altijd correct behandeld.

Arie de Vaal (Bussum)
01-04-2021

Perfecte service.

Anne Bruggeman (Hilversum )
30-03-2021

Tevreden over alles.

Mw. Nunes (Hilversum)
25-03-2021

De service is perfect! Vriendelijke mensen! Ik kan iedereen Fa Toonen aanbevelen!!

Thea Snieder - Kamlag (Hilversum)
25-03-2021

Vriendelijk personeel , duidelijke uitleg en verrast dat de auto gezogen was bij ophalen , prima extra service.

F BOERHOUT (NAARDEN)
19-03-2021

Correcte mensen, afspraak is afspraak en geen gedoe.

Bram Roodhart (Eemnes)
18-03-2021

Toyota Toonen zijn toppers! Duidelijke afspraken over kosten, altijd een telefoontje als er toch onverhoopt iets onverwachts gevonden wordt. De heren van de receptie kennen je bij naam en weten ook wel wat je rijdt. Heerlijk! Het wordt bijna leuk om met je auto naar de garage te gaan.

Van Dijk (Hilversum)
18-03-2021

Gewoon goed geholpen bij een door klimaatomstandigheden gedwongen versnelde keuze, prima geregeld.

A. Raves
18-03-2021

Ik ben tevreden. Automobielbedrijf Toonen Hilversum is de beste.

Natalja Andrianova (Hilversum)
15-03-2021

Kundig, vriendelijk, proactief advies en snelle service. Prima dealer!

Dhr. Van Grootveld
15-03-2021

Prettig in de omgang en persoonlijke belangstelling, goede service en onderhoud, gewoon een goede garage.

Dirk Kos
12-03-2021

Correcte en snelle afhandeling onderhoudsbeurt. Gewoon vriendelijk, zonder poespas. Erg prettig bedrijf.

Mits Soeurt (Muiden)
05-03-2021

Vertrouwen in de zaak.

W.de groot
05-03-2021

Tevreden.

Loutje van Leer (Muiderberg )
04-03-2021

Zeer tevreden over de communicatie.

van Dijk (Hilversum)
04-03-2021

vriendelijk, correct, meedenken.

C. Bouwman (laren)
04-03-2021

I trust the people involved. Known some of them for years. In the case of unexpected high costs they telephone beforehand for my approval.

Alan Musgrave (Baarn)
25-02-2021

Toyota Toonen is een topgarage en ook de werkplaatsmedewerkers communiceren goed over de werkzaamheden en de prijs.

Ron en Brigitte van Geelen (Hilversum)
25-02-2021

Alles verloopt goed.

Weegenaar (Blaricum)
25-02-2021

Vriendelijke en enthousiaste medewerkers. Zeer vriendelijke ontvangst door receptionist.

Suzanne Jacobs-Poort (Huizen)
25-02-2021

Netjes, correct en vriendelijk.

N boon (Hilversum)
22-02-2021

Deskundig, vriendelijk, prettige sfeer. Wij komen er al jaren.

Fiona Bart (Hilversum)
19-02-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.