9,1
1.769 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Toonen

9,1

1.769 beoordelingen - Powered by TNS

Persoonlijke benadering, positief contact, goed advies en transparant. Nette afhandeling en een hele fijne nieuwe auto!

Mevr. N. Oggel (Hilversum )
11-02-2021

Medewerkers zijn zeer vriendelijk, deskundig en hulpvaardig en werken precies op tijd.

Jan den Braber (Huizen)
04-02-2021

Ze doen geen overbodige werkzaamheden om de kosten te verhogen.

Mevr. Verweij-Bijlsma C.A. (Kortenhoef)
04-02-2021

Deze garage moet je met een lampje zoeken zo goed zijn er niet veel van.

frans laroy
04-02-2021

Toonen is een prima bedrijf, met een goede service en een correcte handling.

Qruun Schram sr. ('s-Graveland)
04-02-2021

Deskundige hulp en goede service verlening.

Hans Brasser (Huizen)
29-01-2021

Klantvriendelijk, goede service. Duidelijkheid !

Dhr. J. Welfing (Bussum)
29-01-2021

Word altijd prima geholpen en rij altijd weer met een goed gevoel met mijn Toyota bij de garage weg.

S. Luza (Laren)
29-01-2021

Vanuit de dealer is diverse keren contact opgenomen vanwege slechte communicatie vanuit de leasemaatschappij.

Martijn Luttmer (Hilversum)
28-01-2021

Heel klantvriendelijk geholpen, extra werkzaamheden zijn goed en netjes opgelost, ik kon snel terecht.

Mevr. Hendriks (Voorthuizen)
21-01-2021

Prettige garage, vriendelijk, deskundig personeel.

Cees van der Jagt
21-01-2021

Gevoel van een goed merk, goede auto en geen nummer te zijn. Toppers bij receptie en verkoop.

Pim Kegel (Hilversum)
21-01-2021

Goede service, vriendelijke mensen, fijn bedrijf.

WJ de Vries (Ede)
21-01-2021

Zeer klantvriendelijk. Goede service. Mijn auto wordt na apk ook van binnen netjes gemaakt. Mijn nummerbord werd als extra service bij mijn apk gratis vervangen.

Mevrouw. Veldhuis
21-01-2021

Vriendelijk, vakkundig, goede service, goede inruilprijs.

Aleida (Huizen)
21-01-2021

Ik ben zeer tevreden.

Dhr P.van Doorn (Hilversum)
14-01-2021

Betrouwbaarheid en vriendelijke service.

Elsbeth Bakker (Hilversum)
11-01-2021

Iedereen wordt hartelijk ontvangen en geholpen, ongeacht de vraag die je hebt.

Lenka Hufen (Bussum )
04-01-2021

Keurige service.

Bert Puijman (Hilversum )
04-01-2021

Heldere en eerlijke communicatie.

Kooijmans
04-01-2021

Uitermate vriendelijke benadering, zonder opdringerig te zijn.

Marja Meijer
04-01-2021

Goede en nette service, aardige medewerkers.

Sylvia Zonneveld (Huizen)
04-01-2021

wij zijn zeer tevreden over de aankoop en de verdere beurten bij deze garage. We hebben speciaal voor deze garage gekozen omdat ze meer garantie kunnen geven dan garage die dichter bij onze woonplek ligt. We combineren de onderhoudsbeurten met een bezoek aan kinderen en kleinkinderen die ook in Hilversum wonen.

mevrouw Maria Mestrom (Groesbeek)
28-12-2020

Goed bereikbaar, vriendelijk personeel wat met je meedenkt

Hillie Smits
28-12-2020

Prima service en vriendelijk.

H.M. Van Reenen
28-12-2020

zowel garage als verkoop altijd klantvriendelijk en bereid om te helpen. Tja en Toyota is gewoon een goed merk, ik rij er al jaren met plezier mee en nooit problemen gehad met de auto.

Marj (Huizen)
28-12-2020

Goede en vakkundige garage. Hoge servicegraad.

Petersen (Huizen )
17-12-2020

Prettig, schoon en overzichtelijk bedrijf.

H E Timmerman (Laren N-H )
16-12-2020

Goede en snelle service. Alleen ontevreden over het feit dat er ruitenvloeistof is berekend op de factuur. Aantal dagen van te voren zelf bijgevuld en verder niet gebruikt.

Rebergen (Weesp )
16-12-2020

Fijne garage, vriendelijke mensen die je gewoon de tijd geven om iets aan te wijzen. Niet voor alles geld vragen.

Rob Fokker (Hilversum)
16-12-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.