Beoordelingen Toyota Toonen

9,1

1.467 beoordelingen - Powered by TNS

Prima service op alle fronten.

Renée van Altena (Weesp)
03-10-2019

ik ga niet hoger deze keer, want een mens moet altijd geprikkeld worden om goed werk te verrichten.

j c van galen sr (muiden)
03-10-2019

Het personeel is klant vriendelijk. Neemt altijd de tijd om eventuele vragen uitgebreid te beantwoorden. De kosten van een reparatie worden vooraf besproken.

mevr. m van Lunteren Roest (Hilversum)
03-10-2019

Omdat deze dealer mij het gevoel geeft, ook na zoveel jaren, hier nooit meer weg te willen.

Wes Brouwer (Blaricum)
03-10-2019

Fijn geholpen. Verkoper dacht mee op een goede manier. Ik heb met een goed gevoel een auto gekocht. En ik ben blij met mijn 1e Toyota na jaren Range Rover te hebben gereden. Rijdt heerlijk!

Mary Schuuring
03-10-2019

Deze mensen gaan goed met de klant om.

d fase (hilversum)
30-09-2019

Altijd vriendelijk geholpen. Je kunt een leenfiets of -auto krijgen. Je krijgt een telefoontje wanneer de auto klaar is en altijd een normale prijs!

Mevr. Tensen (Naarden)
27-09-2019

Omdat ik zeer tevreden ben met de kundige monteurs, de kennis en service van deze dealer.

J. Meijjer (Hilversum)
27-09-2019

Automobielbedrijf Toonen Naarden is een prettig bedrijf waar niets te veel is met klantvriendelijk en vakkundig personeel.

Janny Schaap-Zeeman (Huizen)
26-09-2019

Medewerkers zijn allen service gerricht, adequaat in handelen, lossen problemen probleemloos op, nemen de tijd voor je en zijn uiterst vriendelijk.

Floris (Soest)
26-09-2019

Word altijd netjes behandeld.

F.L.Bongaards (Hilversum)
26-09-2019

Toonen Hilversum is een prettige, professionele autodealer waar je goed en professioneel wordt geholpen. Het kopen van een auto was geen spel waarbij beiden probeerden te "scoren" maar een respectvolle onderhandeling over de waarde van de in te ruilen auto. Vragen werden goed en snel beantwoord en de service was uitstekend.

Martin Koekkoek
26-09-2019

Vriendelijke, no-nonsense benadering. Aandacht en ruimte voor een paar vragen en familie-omstandigheden. Soepele tijdstip verzetting. Op mijn verzoek gelijk even naar de Navi-opstart problemen gezocht. Fout treedt alleen op bij kouder weer. Oorzaak niet gevonden. Snel gewerkt, na een goed uur weer op weg zoals beloofd. Betrouwbaar en vriendelijk.

Dhr. Almering (Almere)
26-09-2019

Goede service en vriendelijke medewerkers.

Thomas (Hilversum)
26-09-2019

-

Piet Hein van Seggelen (Hilversum)
24-09-2019

Fijne jongens, betrouwbaar, behulpzaam, vakkundig, vriendelijk, gezellig. Ze kennen hun klanten en weten waar ze het over hebben.

Saskia Hazekamp (Bussum)
24-09-2019

Je wordt netjes geholpen! Top service!

Tess (Bussum)
23-09-2019

Vlotte en correcte afhandeling, terzake kundige en nuttige uitleg. Prettige plek om te wachten met koffie en krant.

Ron de Vries (Bussum)
23-09-2019

Prima service, goede leenfiets, vertrouwen dat de auto vakkundig is gerepareerd.

M van Toornburg
23-09-2019

Tot nu toe alleen maar plezierige ervaringen met deze garage. We zijn vanaf maart jl klant hier dus nog pas kort.

m. mestrom
23-09-2019

Goede afstemming en communicatie over onderhoud.

M.Jongens
23-09-2019

Goede service!

Mevr. Poel (Weesp)
04-09-2019

Zeer tevreden op alle fronten.

B. Averdijk (Bussum)
03-09-2019

Top

Gardner (Naarden)
03-09-2019

Afspraken kloppen,prijsogaves kloppen,correcte afhandeling door medewerkers

K.Vreeswijk
03-09-2019

Na 45 jaar werkzaam te zijn geweest in de detailhandel ervaar ik Toonen Hilversum als een warm bad, zo moet je met klanten omgaan!

B.Noordermeer (Leusden)
30-08-2019

Eerlijke mensen, onze aygo verleden jaar gekocht bij zonneveld Almere, wat een oplichters. Hebben nu ook onze aygo bij toyota Toonen in het onderhoud.

Ruud Ras (Almere)
30-08-2019

Bij Toonen Naarden ben je nog echt klant zoals het hoortKlant met een hoofdletter K

Bert List (Hilversum)
30-08-2019

Je wordt altijd klantvriendelijk ontvangen en direct geholpen. Zijn er bijzonderheden aan de auto word je direct hiervan in kennis gesteld. Van het begin dat Naarden Toyota dealer werd ben ik al klant. Goede service en staan direct voor je klaar!

Rob Pronk (Naarden)
27-08-2019

het personeel is altijd bijzonder vriendelijk;er wordt goed geluisterdalles wordt goed uitgelegd ik kan gewoon mijn auto breng en vertrouwen,dat ht werk goed wordt gedaan

w,van kleef (huizen)
27-08-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.