9,1
1.619 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Toonen

9,1

1.619 beoordelingen - Powered by TNS

Je wordt er vriendelijk ontvangen. Maurice kent zijn klant, blijft zichzelf en is niet opdringerig. Binnen onze familie is Toonen Naarden reeds bekend en heb alleen maar goede ervaringen. Voorheen was onze automobielbedrijf In Laren, nl. Koen van Amersfoort. Jullie mogen hem wel prijzen voor de goede reclame die hij voor jullie verspreid.

Carla van Arnhem
28-05-2020

Service, uitleg nieuwe functies, wordt uitgelachen, zit wel 2 man achter balie.

Dj vd Berg (Hlversum )
26-05-2020

Zeer goed bedrijf. Wordt altijd keurig geholpen.

Wim Nijhof (Naarden)
21-05-2020

Al 30 jaar klant, steeds tevreden.

G. J. Jansen (Naarden)
21-05-2020

Vriendelijk en enthousiast. oplettend. Bij naam aanspreken. Ook al heb je een klein wat oudere auto. Kwaliteit reparaties in overleg goed (alles dus goed).

Nekeman (Huizen)
21-05-2020

Gewoon een goede garage.

Martijn (Naarden )
21-05-2020

Ik heb vertrouwen in hen en het personeel is vriendelijk.

joke roest (muiden)
21-05-2020

Een professioneel bedrijf. Betrouwbaar en klantvriendelijk. Geen gezeur en vlotte afhandeling.

A. Kaldewaij (Hilversum)
21-05-2020

Correcte afhandeling bij problemen en adviseren wat te doen.

R.v.S. (Blaricum)
21-05-2020

Heb Toonen leren kennen als een betrouwbaar bedrijf met vriendelijke kundige werknemers. Als ik in de buurt ben laat ik vaak mijn bandenspanning nakijken. Ik word dan altijd snel en vriendelijk geholpen.

Ko Babeliowsky (Amsterdam)
15-05-2020

Prettige medewerkers en een prima service.

Louis Kempers (Nederhorst den Berg)
15-05-2020

Deskundig en voorkomend, ten alle tijde! Ervaar het als plezierig! Nooit problemen gehad, zeer tevreden over de mensen, iedereen waar ik mee in aanraking kwam.

Els Rijmer (Amsterdam)
15-05-2020

Heb de auto daar gekocht, zeer vriendelijk. En duidelijk over de prijzen. Wij zijn tevreden.

S.Aydemir (Almere)
14-05-2020

Fantastische service, snel en goed geholpen. Ik krijg altijd van te voren een prijsopgave die als deze al afwijkt maximaal een paar tientjes afwijkt. Niet noodzakelijke reparaties worden altijd besproken. Bij wel noodzakelijke reparaties kan ik vaak op korte termijn terecht. De heren leveren vakwerk met een glimlach, ik wil niet meer naar een andere garage. Toen de VW van mijn man stuk ging hebben we dus ook voor hem een Toyota gekocht. Nu kunnen we allebei naar deze garage toe.

Suzanne van Dijk (Hilversum)
14-05-2020

Prettige bediening, goede service.

Dhr.J.Slagt (Hilversum)
14-05-2020

Goede hulp en advies.

L. de Bruin-Lindenkamp (Bussum)
08-05-2020

Geweldige service door aardige mensen die je het gevoel geven in een familiebedrijf te zijn waar iedereen je helpt.

Rita de Nys (Almere)
07-05-2020

Ik kom er al vanaf 1990! Betrouwbaar en klant gericht. En eerlijk!

mieke vd Kroon (Amsterdam )
06-05-2020

Eerlijk, deskundig, betrouwbaar. Receptie perfect. Luistert, reageert, voelt je aan. Kan niet beter. Afdeling verkoop prima. Had een minder prettig inruil gesprek bij overstappen naar private lease, maar dat was de schuld van Toyota Nederland. Niet van de dealer.

Henk Wolfs (Naarden)
06-05-2020

Ik kan vanuit mijn ervaring spreken over Automobielbedrijf Toonen Naarden (ATN); ben al klant sinds 2007. ATN opereert, cq werkt als een Team\familie; de juiste mensen op de juiste plaats, elkaar steeds aanvullend. kortom als AJAX. ATN, verdient een platform, vermelding binnen de Toyota -organisatie (Nederland), bv de periodieke brochure. Ik ben bereid dit toe te lichten indien wenselijk,

Peter Horsmeier (Huizen)
06-05-2020

Uitstekend geholpen.

Evert Donselaar
04-05-2020

Ik ben zeer tevreden over zowel de baliemedewerkers als over het uitvoeren van de werkzaamheden!

mevr. C. Wikkeling- Passchier (Hilversum)
30-04-2020

Bij Toonen zijn ze zeer klantvriendelijk, meedenkend, correct, behulpzaam, betaalbaar enz.

Siem Heger (Scherpenzeel )
29-04-2020

Duidelijk en betrouwbare afspraken, professioneel bedrijf.

Dhr. H. Visser
29-04-2020

Goede service. Vriendelijke behandeling. Deskundig personeel. Gastvrije sfeer.

Eddy Gorter (Almere)
29-04-2020

Fijne goede zaak. Staan altijd voor je klaar. Reparaties worden goed en snel gedaan en als laatste vriendelijk personeel.

Rob Bos (Huizen)
29-04-2020

Prettig garage.

Vd Poll (Naarden)
23-04-2020

Ze stellen je nooit teleur en met kleine dingen kunnen bijna altijd direct terecht. Prima bedrijf.

dirk meerwijk (van brakellaan 73)
23-04-2020

Je wordt netjes geholpen. Duidelijke prijs vooraf, je wordt gebeld als er extra zaken geconstateerd worden en als je auto al klaar is. Auto heeft nooit problemen door jaarlijks goed onderhoud.

Frank (Hilversum)
23-04-2020

Betrouwbare en vriendelijke dealer.

J.G. Torsing (Ankeveen)
20-04-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.