Beoordelingen Toyota Toonen

9,1

1.505 beoordelingen - Powered by TNS

Bedrijfsreceptie kent me geeft me vertrouwqen en dat is nog nooit beschaamd.

Wim Ringnalda (Hilversum)
22-11-2019

goede kwaliteit en service

P.H. David (Loosdrecht)
22-11-2019

Open en zeer vriendelijke manier geholpen door Richard Hilhorst ook tijdens zijn afwezigheid goed geholpen door zijn directe collega.Kortom zeer tevreden.

Fedai Sen (Utrecht)
22-11-2019

Het bedrijf is klantgericht, vriendelijk en correct. Ik heb een jarenlange ervaring met het bedrijf en ben er zeer tevreden mee. Natuurlijk moet je als het erop aankomt ook goed voor je eigen belangen kunnen opkomen. Maar dat is altijd zo in het leven. Een dikverdiende 8 voor Automobielbedrijf Toonen Hilversum.

Dhr. R. van Brummelen (Hilversum)
22-11-2019

Ik vind mijn toyota Yaris super fijn en de service is uitstekend

Greetje van Wieringen (Naarden)
19-11-2019

Sinds 2004 woon ik in Naarden en maak ik, naar tevredenheid, gebruik van de service en onderhoud bij Autobedrijf Toonen Naarden.

Mevr.M.E.Birkhoff.
19-11-2019

Voor mij al dertig jaar een (ook technisch) betrouwbaar, maar vooral vriendelijk garagebedrijf met kennis van zaken.

G.J. Jansen (Naarden)
19-11-2019

De medewerkers van Toonen zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Kleine problemen worden direct tussendoor opgelost, grotere problemen op zeer korte termijn. De werkplaats werkt proactief en belt spontaan op om afspraken te maken voor APK of verwisselen van zomer/winterbanden. De beste garage die ik ooit gehad heb.

G.A.LIBGOTT (NAARDEN)
19-11-2019

Al vanaf de start van het bedrijf door Toonen komen wij daar tot volle tevredenheid. Wij vinden de inzet van met name van een medewerker formidabel. Deze man is gouw waard voor Toonen

Everard Sonnenberg (Hilversum)
19-11-2019

Vanaf het eerste contact was er vertrouwen. Ik kreeg de nieuwe auto mee, terwijl ik nog een behoorlijk bedrag moest betalen. Ik heb uitgelegd hoe dat kwam, was geen probleem. Heel plezierig. Bij latere bezoeken werd ik vriendelijk verwelkomd met een handdruk. Ik voel me een gewaardeerde klant.

J. Drijver
19-11-2019

Kan altijd beter wasbeurt

D.A.Deij (Hilversum)
19-11-2019

Ik ben zeer tevreden over de correctheid, vriendelijkheid en professionele advisering van Automobielbedrijf Toonen.

Mevr. F. van der Linden
19-11-2019

Goede Service en nette behandeling

M A Schouten (HILVERSUM)
19-11-2019

Goed bedrijf behulpzaam en goede begeleiding

Peter out (Naarfen)
19-11-2019

Medewerkers zijn altijd blij en enthousiast als je binnen komt en helpen met oplossen van de problemen.

Arno (Amersfoort)
07-11-2019

Gewoon een fijne garage! Betrouwbaar, meedenkend, klantvriendelijk en uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Guido La Rooij (Diemen)
07-11-2019

Het is gewoon een prettig bedrijf die bij mij zeer goed overkwam.

fam.janssen (hilversum)
07-11-2019

Vriendelijke en professionele medewerkers. Auto rijdt zonder problemen en hoeft eigenlijk alleen voor servicebeurt naar de garage, maar bij klein ongelukje werden wij ook zonder afspraak snel geholpen.

mw. L. de Boer (Huizen )
07-11-2019

Dit bedrijf is uitstekend. Komt afspraken na zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Excellent personeel stelt de klant centraal!

Mevr. Koedijk (Utrecht)
05-11-2019

Ben prettig en correct geholpen, zeer tevreden.

Dhr van Dijk
05-11-2019

Betrouwbaar, wordt netjes geholpen. Reparaties worden netjes afgehandeld.

Mevr. Snelders (Huizen)
29-10-2019

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Vakmanschap, eerlijkheid en vertrouwen in de garage. Het lijkt of je de enige klant bent. Zelfs met monteurs een prima contact en niets teveel.

Tom Hanou (Bussum)
29-10-2019

De afspraak maken voor een onderhoudsbeurt via Internet ging uitstekend. De keuze die je dan kan maken is duidelijk. Naast de begintijd van de onderhoudsbeurt zou ik ook wel een indicatie willen hebben over de eindtijd. Ik had er voor gekozen om te wachten. De wachtruimte is prima verzorgd. Ik kon daar goed werken. Het duurde mij echter wel wat lang voor een kleine onderhoudsbeurt. Vandaar mijn opmerking over de eindtijd.

Jan Timmerman
23-10-2019

Goede service

Joop van Goethem (Almere)
16-10-2019

Een zeer betrouwbare dealer met klantvriendelijk en professioneel personeel van hoge kwaliteit.

Dhr. R.A.J.F. Ottens (Naarden)
16-10-2019

Aardige behulpzame mensen en zeer goede service

Henk Wals (Hilversum)
16-10-2019

Prima vaktechnisch bekwaam personeel, altijd behulpzaam en vriendelijk, maken ook even tijd voor kleine onverwachte dingen.

Ank van der Wel (Hilversum)
16-10-2019

Al jaren ben ik klant bij Toyota Toonen Hilversum en ik ben altijd, zonder uitzondering, uitstekend geholpen, waarbij de klantvriendelijke en zeer goedlachse receptionisten op mij een positieve invloed hebben voor de rest van de dag.

Martin Seelen (Eemnes)
16-10-2019

ik vind dit een fijne garage met een prima service, denken mee met het rijgedrag/km van onze auto.

de graaf
15-10-2019

Uitstekende service verlening waar vragen zowel voor als nadien worden beantwoord.

Dhr. Sjoerd Jukema (Meppel)
11-10-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.