9,1
1.694 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Toonen

9,1

1.694 beoordelingen - Powered by TNS

Al ruim 30 jaar voor mij een zeer betrouwbare dealer met professionele mensen die je op een klantvriendelijke wijze tegemoet treden. Ik kan deze betrouwbare dealer van een zeer goed merk Toyota van harte aanbevelen.

De heer Ottens (Naarden)
08-10-2020

Kom al jaren bij garage Toonen en altijd naar volle tevredenheid geholpen. Bedrijf is zeer klant vriendelijk en heeft uitstekende kennis en vakmanschap.

J. A. Bos (Huizen)
08-10-2020

Het personeel van de receptie is uitermate vriendelijk, herkent mij als klant en weet voor welke auto ik kom terwijl ik maar 1 of misschien 2 keer per jaar langskom. Er is altijd een gratis een leenauto tot mijn beschikking en de communicatie is altijd helder en duidelijk. Tijdens mijn laatste bezoek was er wat onduidelijkheid over een afspraak gemaakt bij de aanschaf van mijn occasion, wat een stukje administratief uitzoekwerk tot gevolg had. Ik vond het toen erg prettig dat ik de auto zonder afrekenen van de factuur mee kreeg, het uitzoekwerk de volgende werkdag werd geregeld en de factuur in mijn voordeel werd aangepast. Ook de collega's van de garage zijn altijd erg vriendelijk en beleefd en plegen mijn inziens goed onderhouden aan mijn auto. Ik ben uitermate tevreden over dit garage bedrijf. Enige puntjes van commentaar want kritiek wil ik het niet noemen, is dat het parkeerterrein soms erg vol staat en het wat manoeuvreren is de eigen of leenauto kwijt te raken. En alhoewel ik eigenlijk weinig of maar kort bij de garage wacht over het algemeen, is het mij niet duidelijk waar ik eventueel iets te drinken (koffie automaat) kan vinden.

Mevrouw A. de Koe (Assendelft)
08-10-2020

het blijft een goede garage. Ik kom er graag, nogmaals al 35 jaar.

henk brouwer (naarden)
08-10-2020

Vriendelijk personeel, vakkundig.

eus (almere)
29-09-2020

Vriendelijk en professioneel, zeer behulpzaam personeel. Nemen tijdens ieder bezoek ruim de tijd voor je. Voelt je gelijk thuis. Ook de wachtruimte is aantrekkelijk ingericht.

R. Freeze (Middelburg)
28-09-2020

Erg vriendelijk en vakkundig geholpen, al jaren. Er word meegedacht met het rijgedrag van de auto, km/jaar.

c. de Boer
28-09-2020

Gewoon goede service.

Ketelaar (Nederhorst den berg)
25-09-2020

Goede prijs kwaliteit verhouding en vriendelijk en kundig personeel!

Constanze Tensen (Naarden)
25-09-2020

Zeer prettige ervaring met Toonen Hilversum. Personeel was vriendelijk, beantwoordde al onze vragen en hebben ons op ons gemak gesteld bij deze hele belangrijk aankoop beslissing. Dank hiervoor!

Tanmayi Gummaraju (Hilversum)
25-09-2020

Prima dealer van prima automerk. Wordt altijd goed en persoonlijk geholpen. Laatst een verschil van inzicht met betrekking tot een zeer afwijkende prijs ten aanzien van afgegeven kostenraming. Dit werd zeer netjes en professioneel opgelost.

Dhr. Westland (Huizen)
21-09-2020

Everyone is very helpful, professional and friendly. They answered all the questions I had, were perfectly in time, and did a really good job.

R. Dal (Bilthoven)
21-09-2020

Vriendelijk. Klantgericht. Prima service.

Peter Meijer (Hilversum )
21-09-2020

Ik kom al jaren bij dit bedrijf en vind dat ik altijd zeer prettig geholpen wordt. De medewerkers zijn vriendelijk en deskundig. Mijn auto rijdt altijd weer als een zonnetje als ik bij de garage vandaan kom. Kortom: een aanrader!

J.C.Bakker (Baarn)
21-09-2020

Perfecte garage met uitstekende service en zeer bekwame medewerkers.

J. Gerver (Hilversum)
21-09-2020

Perfecte service.

John F. Kortschot (Naarden)
10-09-2020

Al meer dan 15 jaar een zeer tevreden klant.

Han Vonk (Hilversum)
10-09-2020

Vriendelijk, deskundig personeel wat mij een heel goed gevoel geeft. Auto kopen is toch een vertrouwenskwestie en dat vertrouwen geven zij mij Toonen is gewoon een Top Dealer. Heb daardoor al mijn auto's hier gekocht.

Netty Bohnenn (Diemen)
10-09-2020

Pretigge behandeling.

Kaesen koremans (Weesp)
03-09-2020

Vriendelijke ontvangst. Altijd correct en afspraken worden goed nagekomen.

fam Stoutenbeek (Huizen)
03-09-2020

Vriendelijke mensen, zowel monteurs, balie als verkopers. Altijd tijd voor een praatje, niet alleen over verkooptechniek maar autotechniek in het bijzonder. Er lopen echt een aantal 'liefhebbers" rond.

Dhr. Deckers (Almere)
02-09-2020

Zeer attent en vakkundig!

Welmoet Gerritsen
02-09-2020

Vriendelijke behulpzame mensen aan de receptie, verkoper die je het gevoel geeft dat je een gewaardeerde klant bent, vakkundige mensen in de werkplaats.

Theo Broeke (Huizen)
27-08-2020

Zeer klantvriendelijk, betrouwbaar en ter zake kundig.

Ger en Nelly Smit (Weesp)
27-08-2020

Toonen personeel is een vast team en werkt klantgericht, persoonlijke aandacht is top.

Wendela Sandberg (Vreeland)
27-08-2020

Prima persoonlijke benadering. Rustige sfeer, mijns inziens deskundige vriendelijke mensen.

Joost Krimpenfort (Hilversum)
27-08-2020

Onze eerste kennismaking met Automobielbedrijf Toonen Naarden. Uitstekend. Mooi, goed bereikbare showroom met - in ons geval - goede deskundige medewerkers. Wij zijn als toekomstige klant goed behandeld. De samenwerking tussen meerdere filialen van Tonnen is ook goed, want wij wilden proefrijden in een Toyota Aygo met automaat. Deze was wel beschikbaar bij Tonnen Hilversum.

Hans Veen & Magda Fietje (Huizen)
27-08-2020

Een goed en vriendelijk bedrijf, die tevens zeer kundig zijn.

Henny Veldhuizen (Amsterdam)
21-08-2020

Vriendelijke mensen, goede service, klantgericht, denken met je mee. Je komt niet voor verrassingen te staan. Gevoel voor humor. Iedereen is goed op elkaar ingespeeld. Afspraken worden nagekomen. Nooit hoeven wachten. Het is gewoon prettig.

Louise (Nieuwegein)
21-08-2020

Betrouwbare behandeling en een hele goede dealer.

T.f Tolboom (Hilversum )
21-08-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.