9,2
1.967 beoordelingen
Ons bedrijf  1140x254.jpg

Ons bedrijf

Welkom bij Automobielbedrijf Toonen

Welkom bij Automobielbedrijf Toonen!

Ons familiebedrijf welke is opgericht in 1985 door de heer Evert Toonen en welke nu onder leiding staat van Hans Toonen, heeft op het moment vestigingen in Naarden en Hilversum. Deze twee vestigingen bestrijken hiermee de gehele Gooi- en Vechtstreek. Een hecht, klantvriendelijk en servicegericht team staat dagelijks voor u klaar om met een snelle en goede service u en uw auto mobiel te houden. Hiermee proberen wij ons motto 'met de klemtoon op service' ook daadwerkelijk te bewerkstelligen.

Toyota Toonen Naarden.jpg

Wereldwijd is de Toyota organisatie dagelijks bezig het product te verbeteren om een automobiel te fabriceren die telkens weer tot de beste ter wereld genoemd mag worden. Hierdoor zijn de onderhoudskosten en de pechgevoeligheid erg laag. Vraag onze verkoopmedewerkers naar de test van de TUV uit Duitsland. Mede door de snelle ontwikkelingen bij Toyota worden de medewerkers bij Autobedrijf Toonen meerder malen per jaar opgeroepen om verscheidenen trainingen en cursussen te volgen bij het Louwman college. Dit om alle ontwikkelingen adequaat bij te houden.

Wilt u een proefrit aanvragen? Een brochure bestellen? Afspraak maken voor onderhoud? Onderdelen bestellen? Voor al deze zaken en overige vragen kunt u via e-mail of telefoon contact met ons opnemen.

Toyota-toonen-hilversum.JPG
Onderhoud

Wanneer u uw auto voor onderhoud bij ons langs brengt bieden wij u de mogelijkheid om op comfortabele wijze rustig door te werken in onze business corner. Deze business corner is voorzien van Wifi voor uw laptop of uwtelefoon en een koffiehoek. En terwijl u rustig doorwerkt, zorgen wij ervoor dat u en uw auto zo snel mogelijk weer veilig op de weg zitten. Ook uw kinderen zijn van harte welkom in onze showroom, terwijl u rustig rondkijkt naar de Toyota die het beste bij u past vermaken de kinderen zich prima in onze "legohoek".

Toyota onderhoud.jpg
Op zoek naar een occasions?

Wij hebben gemiddeld 150 dealer onderhouden occasions staan voorzien van een Nationale Auto Pas en met 6, 12 of 24 maanden garantie. Kijk hier voor een compleet overzicht van onze occasions

Toyota occasions.jpg
Erkend duurzaam

Sinds 2010 is Toyota Toonen in het bezit van het certificaat Erkend Duurzaam. Dit is hét bewijs dat Toyota Toonen in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd.

Bovag initiatief

Het certificaat 'Erkend Duurzaam' is een initiatief van Bovag Autodealers. Het stelt dealers die maatschappelijk verantwoord ondernemen en het milieu in hun bedrijfsvoering aantoonbaar een warm hart toedragen in staat zich daarmee te profileren. Met behulp van een scan bestaande uit 42 vragen op het gebied van bedrijfsvoering, inkoop, communicatie, personeel, verkoop en financiën wordt in kaart gebracht in hoeverre de bedrijfsvoering duurzaam is. Toyota Toonen is hiervoor met vlag en wimpel geslaagd, met name op de onderdelen bedrijfsvoering en personeel worden hoge punten gescoord.

Duurzaamheid in de praktijk

Wat betekent Erkend Duurzaam concreet in de dagelijkse praktijk van het autobedrijf? Toyota Toonen heeft maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in de bedrijfsvoering verankerd. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld voornamelijk stille en zuinige banden verkopen en de gebruikte banden op een milieuvriendelijke wijze afvoeren. Datzelfde geldt voor de smeermiddelen en andere onbruikbare materialen. Ook in de werkplaats wordt op een duurzame manier gewerkt met duurzame materialen.

Showroom

Uiteraard draait het bij duurzaam ondernemen in het autobedrijf ook om het aanbieden van duurzame mobiliteit. In de showroom van Toyota Toonen staan dan ook alle schone en zuinige modellen van Toyota.

Zonnepanelen.jpg