9,1
1.640 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Toonen

9,1

1.640 beoordelingen - Powered by TNS

prima geholpen

r.j. smit (diemen)
17-07-2014

goede service, vriendelijk en deskundig personeel, goede prijs/kwaliteitverhouding

M. van Gilst (Lelystad)
16-07-2014

Service, klantvriendelijk, kennis van zaken

Anoniem
16-07-2014

Prettige accurate service

Mevr. Schulte (Bussum)
16-07-2014

klantvriendelijk, afspraken kloppen,bereikbaarheid goed, Toyota prima auto.

Anoniem
16-07-2014

omdat ik al bijna 25 jaar een min of meer tevreden klant ben

Anoniem
16-07-2014

Ik geef zelden een cijfer hoger dan 8

Anoniem
16-07-2014

o.k. service

Anoniem
09-07-2014

plezierig, vakkundig en betrouwbaar.

Anoniem
09-07-2014

Dit is mijn 3e auto van deze dealer en de eerdere ervaringen zijn prima!

Anoniem
09-07-2014

Goede service.

Anoniem
08-07-2014

klantvriendelijk en erg open naar de klant.

f.Sanôu (Almere)
08-07-2014

netjes en attent.

ciliacus j.c.m. (soest)
08-07-2014

Vakbekwaam, accuraat, vriendelijk, servicegericht, geduldig.

Anoniem
08-07-2014

Vriendelijke, deskundige medewerkers

dhr G. van Essen (Hilversum)
08-07-2014

Klantvriendelijk, nabellen hoe de gekochte auto bevalt. Een bloemetje bij de aflevering!

Anoniem
08-07-2014

Klantgericht en klantvriendelijk. Medewerkers denken mee en geven een eerlijk advies. Ze zijn vriendelijk en geven je het gevoel dat ze met plezier hun best voor je doen.

Anoniem
08-07-2014

De Toyota dealer voldoet aan de eisen van de client, het zijn prettige mensen

Frans de Kemp (Hilversum)
07-07-2014

Klantvriendelijke mensen.

Anoniem
30-06-2014

Duidelijk en vriendelijk geholpen

Anoniem
30-06-2014

Al ca 20 jaar gebruik ik hun diensten. 1 x hebben ze in die tijd een fout gemaakt

M. van Dasler-Runia (Huizen)
27-06-2014

8 is een prima cijfer, ik geef zelf niet snel een 9 of 10. Vind dat als je een 10 geeft bedrijven bedrijf blind worden, personeel moet scherp blijven en er moeten continu verbeteringen plaats vinden. ( Toyota spirit )

Anoniem
26-06-2014

vriendelijkheid -goede service- meedenken - ziet er allemaal netjes uit - alleen jammer dat er niet gevraagd wordt hoe de auto bevalt en of er nog verbeter-punten of minpunten zijn.

H.Le Febre (Huizen.)
26-06-2014

Perfecte service en flexibel met planning. Zeer klantgericht.

Anoniem
26-06-2014

Prettig om binnen te komen je wordt erg vriendelijk geholpen. Wij zijn erg te vreden zowel als klant als met de Aygo.

Anoniem
26-06-2014

Vriendelijk. meedenkend

Anoniem
26-06-2014

Vriendelijk & deskundig personeel, geeft je het gevoel dat je welkom bent.

Anoniem
26-06-2014

Goed is goed

Anoniem
26-06-2014

Zoals gezegd personeel is altijd vriendelijk en correct. Ik heb geen klachten.

H.A.Kastermans (Hilversum)
26-06-2014

Attent, servicegericht

Anoniem
26-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.