9,1
1.589 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Toonen

9,1

1.589 beoordelingen - Powered by TNS

8 is een prima cijfer, ik geef zelf niet snel een 9 of 10. Vind dat als je een 10 geeft bedrijven bedrijf blind worden, personeel moet scherp blijven en er moeten continu verbeteringen plaats vinden. ( Toyota spirit )

Anoniem
26-06-2014

vriendelijkheid -goede service- meedenken - ziet er allemaal netjes uit - alleen jammer dat er niet gevraagd wordt hoe de auto bevalt en of er nog verbeter-punten of minpunten zijn.

H.Le Febre (Huizen.)
26-06-2014

Perfecte service en flexibel met planning. Zeer klantgericht.

Anoniem
26-06-2014

Prettig om binnen te komen je wordt erg vriendelijk geholpen. Wij zijn erg te vreden zowel als klant als met de Aygo.

Anoniem
26-06-2014

Vriendelijk. meedenkend

Anoniem
26-06-2014

Vriendelijk & deskundig personeel, geeft je het gevoel dat je welkom bent.

Anoniem
26-06-2014

Goed is goed

Anoniem
26-06-2014

Zoals gezegd personeel is altijd vriendelijk en correct. Ik heb geen klachten.

H.A.Kastermans (Hilversum)
26-06-2014

Attent, servicegericht

Anoniem
26-06-2014

Het is een prettig bedrijf en men staat je met raad en daad terzijde.

Anoniem
26-06-2014

Ik word op een vriendelijke manier goed en kundig geholpen. Bovendien is deze dealer zeer attent, ook nà de levering.

Anoniem
26-06-2014

APK kost 19,95 maar komt altijd veel bij

Anoniem
26-06-2014

Een aantal goed scorende aspecten: - Zeer goede service - Zeer prettige bediening van alle medewerkers - eerlijke behandeling, goede afspraken maken die ook worden nagekomen

Anoniem
26-06-2014

prettige service. goede communicatie.

Anoniem
26-06-2014

correct en betrouwbaar

Barbara de Boer (Hilversum)
26-06-2014

Uitvoering van werkzaamheden correct. Zeer vriendelijk personeel.

D.Schilpp (Baarn)
26-06-2014

tevredenheid/betrouwbaarheid/deskundigheid/klantvriendelijkheid

Anoniem
26-06-2014

correcte benadering, klantvriendelijk, meedenkend met de klant, er wordt goed werk afgeleverd, nooit een vervelende ervaring gehad.

Anoniem
26-06-2014

De dealer ken ik al jaren, en geeft een betere service aan de klant. Mijn ervaring met de importeur zelf is niet meer waard dan een grote onvoldoende. De aanschaf is dan ook alleen gedaan om de goede service van toonen b.v.naarden

j.c.goets (baarn)
26-06-2014

Goede service en vriendelijk personeel.

Anoniem
13-06-2014

omdat er gewoon alles klopt zoals het hoort

jm oldenburg (hilversum)
12-06-2014

Zeer betrouwbaar

elisBeth evM
11-06-2014

Blijikt toch al uit mijn voorgaande antwoorden

Anoniem
11-06-2014

deskundigheid, vriendelijkheid en een relatief gering bedrag voor b.v. kortgeleden een losgeraakte uitlaat. Ik kom al jaren bij Toonen, vroeger op het oude adres in Naarden en alweer jaren nu aan het Gooimeer, ook nu ik al een paar jaar niet meer in Almere-Haven, maar in Amersfoort woon.

J.M.T.van Soelen-Overwater (Amersfoort)
11-06-2014

Vriendelijk, duidelijk, ik kon snel terecht voor een afspraak en auto werd gewassen.

Anoniem
11-06-2014

Vriendelijke mensen, geven duidelijke uitleg. Proberen mee te denken bij eventuele problemen, zonder gelijk een andere auto aan je te willen verkopen.

Anoniem
11-06-2014

Goede service en vriendelijke medewerkers

Anoniem
11-06-2014

Omdat ik door het werk van deze dealer al jaren lang onbezorgd autorijd.

P. Koster (Blaricum)
10-06-2014

De betrouwbaarheid waarmee ik met deze auto kan rijden is naar mijn mening volledig terug te voeren op de deskundigheid van het personeel, zowel bij de receptie als inde werkplaats. daarbij komt de bijzonder prettige persoonlijke en flexibele behandeling, beide in de werkplaats als bij de receptie.

C.Groot (Eemnes)
05-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.