Beoordelingen Toyota Toonen

9,1

1.505 beoordelingen - Powered by TNS

je bent er een klant en geen nummer, zij houden rekening met jou situatie. Staan klaar voor hun klant.

Patricia van Galen (Muiden)
23-07-2014

altijd een correcte en vriendelijke behandeling. Maakt niet uit of je voor een grote klus of iets kleins komt.

Anoniem
23-07-2014

Kom er al jaren naar alle tevredenheid.

Rob van den raad (Almere)
23-07-2014

Goede informatie, nette aardige behandeling door personeel. Tijdig informatie verstrekking.

Anoniem
22-07-2014

Na 10 jaar nog even tevreden als in het 1e jaar na aankoop.

Anoniem
22-07-2014

vriendelijk en correcte afhandeling

Anoniem
22-07-2014

In principe een goede service , maar 1 minpuntje. Er werd mij van te voren gevraagd of ik er wilde wachten, maar dat was niet nodig want ik wrerd opgehaald om ergens anders nog iets te doen. Uiteindelijk heeft de korte beurt van 10.15 tot tussen half 2 en 2 uur geduurd. Stel dat ik dat had moeten afwachten ter plekke. Waarom niet even mededelen dat het uitloopt. En uiteindelijk was er niet eens iets bijzonders gebeurd.

. . (.)
22-07-2014

Alles naar wens

Anoniem
22-07-2014

Dat de service goed is en dat je altijd keurig word gebeld als er iets aan de hand is

Anoniem
22-07-2014

De prettige relatie met de medewerkers! De fijne auto! Daarom heb ik ook andere geadviseerd een Toyota aan te schaffen...., met enig resultaat!

Piet Hein van Seggelen (Hilversum)
22-07-2014

Omdat ik gewoon tevreden ben met hoe ik als klant behandeld wordt.

Anoniem
21-07-2014

erg vriendelijk personeel

Anoniem
17-07-2014

plezierige deskundige garage met behulpzaam personeel

Leo Ruiter (Muiderberg)
17-07-2014

Vertrouwen in goede afhandeling. Ze sponseren de voetbalclub van mijn zoon.

Anoniem
17-07-2014

Vakbekwaam,kennis van zaken.

Anoniem
17-07-2014

prima geholpen

r.j. smit (diemen)
17-07-2014

goede service, vriendelijk en deskundig personeel, goede prijs/kwaliteitverhouding

M. van Gilst (Lelystad)
16-07-2014

Service, klantvriendelijk, kennis van zaken

Anoniem
16-07-2014

Prettige accurate service

Mevr. Schulte (Bussum)
16-07-2014

klantvriendelijk, afspraken kloppen,bereikbaarheid goed, Toyota prima auto.

Anoniem
16-07-2014

omdat ik al bijna 25 jaar een min of meer tevreden klant ben

Anoniem
16-07-2014

Ik geef zelden een cijfer hoger dan 8

Anoniem
16-07-2014

o.k. service

Anoniem
09-07-2014

plezierig, vakkundig en betrouwbaar.

Anoniem
09-07-2014

Dit is mijn 3e auto van deze dealer en de eerdere ervaringen zijn prima!

Anoniem
09-07-2014

Goede service.

Anoniem
08-07-2014

klantvriendelijk en erg open naar de klant.

f.Sanôu (Almere)
08-07-2014

netjes en attent.

ciliacus j.c.m. (soest)
08-07-2014

Vakbekwaam, accuraat, vriendelijk, servicegericht, geduldig.

Anoniem
08-07-2014

Vriendelijke, deskundige medewerkers

dhr G. van Essen (Hilversum)
08-07-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.